DVD-morzsák (06.24-06.30)

 
Beküldte: Kanyecc 2008 June 30, 22:14-kor a(z) DVD témába.

  • Még csak beharangozóképpen emelném ki a Batman: The Animated Series komplett sorozat formájában történő megjelenését. Tehát dátum még nincsen, viszont szó esett róla az EMA-ban, így már csak idő kérdése a dátum kijelölése.
  • Ha már komplett DVD kiszerelés, akkor mindenképpen említést kell tennünk a közelgő – szeptember 16-ai – Will & Grace megjelenéséről. Várhatóan 197 dollárba fog kerülni a 8 évad. Emellett még jön a Deadwood (részletek) és a Charmed (részletek) is. (Mindhármójukról még csak korai, kis méretes fotókat tudunk közölni, viszont amint lesz teljes terjedelmű, saját posztot kapnak.)
  • Hazánkban már letudhattuk a Prison Break harmadik évad premier epizódját. Egy kis „bolondítással” kedveskednék a rajongóknak, hiszen mint már írtuk, augusztus 12-én jön az évadpakk belőle sima, illetve Blu-ray formában. Utóbbiról eddig még nem közöltük borítómintát, melyet most pótolnánk. (Kattintsatok alul a képére.)
  • Ma már megvolt a krimisorozatok fikázása. Néhány tény következzen most. Közzé tették a CSI: New York és a CSI: Miami 2007/08-as idényben leadott évadjának borítómintáját. A Miamiak maradtak a megszokott napsütötte narancssárga szín mellet, míg a New York-iak a kék mellett. (Korrekt lett mindkettő.) Megjelenése előbbinek szeptember 23-ám, utóbbinak szeptember 9-én.
  • Október 14-én jön a The Sarah Silverman Program második évadjának első fele, ami 26.98$-ba fog a rajongóknak fájni, már ha van olyan fanatikusa, aki képes ennyit kidobni az ablakon. (Szintén alul megtaláljátok korai borítását.)
  • Szeptember 2-án megérkezik a The Office negyedik évadja. 4-lemezen lesz kapható, alul keressétek a borítását.
  • Na végre megszületett a Psych második évadjának végleges borítása. A sorozat július 8-án fog megjelenni. Rá egy hétre – ha jól emlékszem – jön a harmadik évad. Kíváncsi leszek, a TV2 mikor helyezi műsorára a folytatást.
  • Zárásképpen, két kedvenc kábelcsatornámról, egy-egy kedvenc következne. Az FX október 21-én adja ki a The L Word 5. évadját DVD. Egyelőre még csak sima formával számoljatok, ami 4 lemezen lesz kapható 56$-ért. Továbbá a ShowTime sem tartja magánál a The Shield hatodik évadját, ami augusztus 26-án lesz kapható. Mindkettőjük sztorija közeleg a végéhez, hiszen egy-egy utolsó/záró évadra kaptak berendelést.

free web stats