Emlékeztető: 5 nap az élet + The Amazing Race + Afrikai kaland + L

 
Beküldte: Kanyecc 2008 July 6, 23:24-kor a(z) magyar ajánló témába.

Pénteken, 21.15-től az M1 műsorán: 5 nap az élet (5ive Days to Midnight) – 1. évad.
Szombaton, 16.00-tól az AXN műsorán: The Amazing Race – 11. évad.
Ma. 15.30-től a TV2 műsorán: Afrikai kaland
(Life is Wild) – 1×01.
Ma, 01.20-tól a Cool műsorán: L
(The L Word) – 3×02.

(Visszatértem Sopronból. Ma már nem blogolnék túlzottan, viszont az elmaradt magyar ajánlókat azért bepótolnánk, főleg hogy köztük akad olyan sorozat, melynek premier/ismétlése kora hajnalban lesz. Másrészről, némi élménybeszámoló is jönni fog az elmúlt 5 napomról, amiben szerencsére, nem sok minden történt a sorozatok világában, leszámítva a durván sok előzetest, amik ez idő alatt jöttek ki.)


Szerencsére, már esett majdnem minden általam felsorolt sorozatról elsődleges beharangozó, így meglepődni te tessék. Az M1 – hehe találkoztam velük a VOLT-on – elővette ismételten 5 epizódból álló minisorozatát, amit anno februárban adott le. Amerikában a SCI-FI Channel-en ment. Részemről, három részt élet meg az évadból. Lehet befejezem. Még nem biztos!

Szombaton, mint már megírtuk, jött a The Amazing Race 11. évadja. A csatorna idén már negyedik évadját – 8-tól 11-ig – tűzte műsorára. A meglepetés ott rejlik, hogy február óta, továbbá szeptemberben jön a 13. odakinn, így a külföldhöz viszonyított lemaradásunk elenyésző. Ezen idény, azért számít érdekesnek, mivel amolyan All-Star-kiadásról beszélhetünk. (Azaz az elmúlt 10 évadból összegyűjtötték a legnagyobb arcokat egy újabb kihívásra, de ha nem csal az emlékezetem, talán egy-két évadból nem castingoltak senkit. Nem mondom utóbbit biztosra, viszont rémlik valami, haloványan.)

Zárásképpen pedig jöjjön a mai adag, melyben a TV2 leadott egy újabb tavalyi – azaz 2007/08-as – újoncot, a THE CW-részéről a Life is Wild-et, ami az Afrikai kaland címet kapta meg. Sajnos nem sok mindent tudok róla, csak az Upfrontban lefoglaltakat, azonban hamarosan írunk róla. Továbbá, ma még lesz egy L a Cool műsorán, ahol a sorozat 3. évadjának 2 epizódját leshetitek meg. Egyébként, szombat 23.00-ra kapott időpontot. (Pacsi ErOK-nak.)


free web stats