Emlékeztető: Gátlástalanok, Vámpírnaplók, A tökéletes pár

 
Beküldte: tess 2014 April 22, 20:47-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma 21:30-kor az HBO műsorán: House of Lies – 3. évados premier
Ma 23:05-kor a COOL műsorán: The Vampire Diaries – 3. évados premier
Hajnali 03:50-kor a TV2 műsorán: Perfect Couples – premier

Az HBO menetrendszerűen szállítja a House of Lies aktuális évadját, ami ugye a napokban köszönt le odaát és természetesen jövőre is illik vele számolni. Mindazonáltal kezdek kissé szkeptikus lenni az évaddal kapcsolatban, elvégre a 2. évados közel tökéletes szintet nem lesz könnyű meglépni. Érdekes, az évadot megelőző hype vonatra jómagam is felszálltam, aztán az évadból mégsem lett semmi eddig. Hiába na, nem sikerült makulátlan kritikát találnom a 2. évados élménybe meg bűn lenne belepiszkítani. Mindegy, azért az esélyt akkor is megkapja.

Az RTL jókora szünet után lepasszolta a CW jelenkori zászlóhajós sorozatát a COOL-nak, ahol az este folyamán folytatódik is a történet a 3. évaddal. Ha jól láttam, akkor ez lesz az évad, amikor a jelenleg a The Originals-ban domborító Kluas karakterét felvezetik. Lassan időszerű lenne ezt is pótolni végre, habár a szinkron minősége…

tvd-promo

És a fődíjat megint csak a TV2  kapja, elvégre csak ők lehetnek olyan dilettáns népség, hogy egy premiert hajnali 4-re időzítsenek. Oké, a 2011-es NBC komédia nem volt nagy eresztés, még arra sem emlékszem, hogy láttam a pilot-ot, bár elnézve az értékelését nem is lepődtem meg túlzottan. Azonban a vezetőség itt az esélyt sem adja meg, ami sokkal bosszantóbb. Akkor inkább maradt volna talonban! Most komolyan, ha nincs egy élelmes release készítő, akkor mégis ki lesz az az idióta, aki benevez a pilot-ra? Szívem szerint ilyenkor az összes tökkelütött bennfentest felhívnám a premier időpontjában, csak a miheztartás végett.


free web stats