Jóbarátok-film, Gossip Girl casting copy

 
Beküldte: Kanyecc 2008 July 7, 15:48-kor a(z) Hírek témába.

Elsőként kezdjük a pletykákkal. Már valamerre említettük, hogy az a hír járja: Készülődik a Friends-mozifilm. Mindezt a DailyMail-en olvashattuk néhány napja, na meg azokon az oldalakon, akik őket használják forrásuk gyanánt. Mielőtt még felkapnánk a fejünket, elkezdenétek örömtáncot lejteni álljatok meg egy pillanatra, hiszen mint írtam: Ez csak olyan pletyka, aminek se eleje, se vége, azaz akár MI Gurusok is kitalálhattuk (volna). De akkor minek írjuk meg? – jöhet abszolút jogosan a kérdés.


A hír eredete onnan származik/származhat, hogy nem régiben mutatták be a Szex és New York-mozifilmet, ami kellően nagysikert aratott – ha tévednék, javítsatok ki –, így miért ne éledhetne fel a 10 évadot megélt, minden napi életükben ott élő Jóbarátok? Csekély esélyekkel indul, viszont amint lesz erősebb forrás – gondolok itt a Hollywood Reporter-re, stb. –, akkor nyugodhat meg pici szívünk, addig meg marad a várakozás, mert hát a remény hal meg utoljára.

Másik hírünk, inkább amolyan elmélkedés lenne. Egyik forrás blogunkon figyeltek fel a következőre: Szintén Jóbarátokról van szó és a tavalyi év – csak a tisztán látás miatt: szeptembertől kezdődik az idei – egyik újoncáról, a Gossip Girl-ről. Amint azt láthatjátok, két casting képet szúrtam be alulra, ahol a felállás kísértetiesen hasonló, azaz a lazaság, a “járás”, miegymás…

Végezetül, ha kíváncsiak vagytok, mit szeretnek a GG-s csajok, akkor látogassátok meg ezt a linket.


free web stats