8 éves a SorozatGuru

 
Beküldte: tess 2014 May 8, 18:01-kor a(z) Elvagyunk témába.

Óóóó basszus, hát ez a nap is eljött! Bevallom az indulás éjszakáján ez piszok távolinak tűnt, sőt szerintem még gondolni sem mertünk rá, erre most itt vagyunk: 8 éves a SorozatGuru. Effff yeah, hogy Kaya Scodelario örökbecsű rádió interjújából idézzek.

A vicc az egészben, hogy a jeles alkalom előtt rendre megfogalmazódik bennem pár említésre méltó gondolat, aztán az adott napon mégis csak némán meredek a monitorra. Most komolyan, 8 év után, mit lehet még ehhez hozzáfűzni?! Felesleges számtani péniszméredzkedésbe nem akarok belemenni és a kötelező köszönetnyilvánító sablon maszlagot is elhagynám. Ez is csak egy sima nap az összes többi átblogolt nap közül, aminek persze azért akad némi szentimentális értéke. Aki persze nem tudja miről is van szó, annak ajánlom az ünnepi podcast adásunkat, amiben viszonylag korrekten végig veséztük a hőskor szépségeit.

Persze az évek egyre csak múlnak, a lelkesedés is valamelyest megkopik, de remélem az elhivatottság és a vérlázító addikció örök érvényű marad. Felesleges ígéretekbe sem mennék be, haladnak a dolgok valamerre és ez a legszebb az egészben, így visszagondolva. Sokan meg szokták kérdezni, ha elölről kezdhetném, mit változtatnék? A válasz pedig roppant egyszerű: semmit. Remélem, a guru még évek múlva is ilyen különc underdog hobbivállalkozás marad, amit egyszerre lehet szeretni és gyűlölni mindkét oldalról. És hogy akkor, mégis miért született meg ez a post? Hát, az egónk miatt, meg mert a mostanság foghíjasabb postszám ellenére is azért vannak olyan emberek, akik legalább napi egyszeri klikkeléssel megtisztelnek bennünket. Most mondhatnám azt, ő értük dolgozunk, de az nem lenne igaz. Ez már rég a napi rutin része, amiről ideig-óráig le lehet mondani, de a végén úgyis mindig győz a függőség vagy a megszokás.

De hogy ne csak a korosodó melankólia beszéljen belőlem, segítségül hívnám e jeles alkalomból Brian Williams-t az NBC-s Nightly News-ból, hogy eldalolja az ünnepi nótánkat. Szép volt fiúk.


Amúgy Fallon zsenialitása még mindig megkérdőjelezhetetlen.


free web stats