NBC újoncok (5): State of Affairs

 
Beküldte: tess 2014 May 11, 22:01-kor a(z) Upfronts 2014: NBC témába.

NBCStateofAffairs-banner

Műfaj: Dráma

Stúdió: Universal Television

Forgatási helyszín: New York

Író: Joe Carnahan (The Blacklist)

Rendező: Joe Carnahan (The Blacklist)

Producerek: Henry Crumpton, Rodney Faraon, Julia Franz (Made in Jersey, Men at Work), Alexi Hawley (Body of Proof, Castle), Nancy Heigl, Robert Simonds (Problem Child filmek), Sophie Watts

Szereplők: Katherine Heigl (Roswell, Grey’s Anatomy), Alfre Woodard (Copper, True Blood, Memphis Beat), Adam Kaufman (Without a Trace), Matthew Del Negro (Teen Wolf, Mistresses), Dennis Boutsikaris (Shameless), Farshad Farahat, Leslie Odom (Person of Interest, Smash), Tommy Savas (The Last Ship), Sheila Vand (Cult, Prom Queen).

Történet: A történet középpontjában egy önfejű volt CIA ügynöknő áll, akinek új munkája jókora precízséget és higgadtságot követel. Munkaadója ugyanis nem más, mint az amerikai elnökasszony, akit fontos, az országot érintő fenyegetésekről kell tájékoztatni. A helyzetet némileg bonyolítja, hogy az elnök fia egykoron az elemző vőlegénye volt, csakhogy a házasságot megakadályozta egy terror cselekmény.

Berendelve: Egyelőre félévados, azaz 13 részes berendelést kapott.

Várható premier: November 17-től hétfő esténként közvetlenül a The Voice mögött.

tess szerint: Sokan már látatlanul is a Scandal  – The West Wing tökéletes elegyének tartják Carnahan sorozatát. Amúgy Carnahan kifinomultságán és látványosságán biztosan nem múlik a dolog, itt sokkal inkább a casting a kérdéses. Katherine Heigl ezzel a szereppel térne vissza a kisképernyőre, ami némi aggodalomra adhat okot. A színésznő eddig jobbára a csajos romkom szintéren bizonyított csak, így némileg műfajidegennek tűnik számára ez politikai-akció dráma. Persze az NBC mocskosul bízik benne, így a The Voice favizén evezve tutira túléli az évadot. 90% a túlélési esélye.

Kanyecc szerint: Még nem is nagyon volt ideje népszerűsítenie az NBC-nek a State of Affairs-t, de már kisebb fajta rajongói banda alakult ki akkor, amikor fény derült a Scandal – The West Wing mixségére. Katherine Heigl-t szoknom kell az elején, mert egy jó színésznő, de nálam valamiért unszimpátiát épített ki. A készítő- és a szereplőgárda rendben van, a sztori egy nagy „?”, hiszen bármi lehet belőle. Mindenesetre a túlélési esélyei a 100%-ot súrolják.


free web stats