NBC újoncok (1): Allegiance

 
Beküldte: tess 2014 May 11, 20:45-kor a(z) Upfronts 2014: NBC témába.

Allegiance-banner

Eredeti cím: Coercion

Műfaj: Dráma

Stúdió: Universal Television

Forgatási helyszín: New York

Író: George Nolfi (Ocean’s Twelve, The Bourne Ultimatum, The Adjustmet Bureau)

Rendező: George Nolfi (Ocean’s Twelve, The Bourne Ultimatum, The Adjustmet Bureau)

Producerek: Amit Cohen (Shkufim, Ta Gordin), Ron Leshem (Ta Gordin, Euphoria), Michael Bederman.

Szereplők: Margarita Levieva (Revenge, How to Make It in America), Hope Davis (The Newsroom, In Treatment), Kenneth Choi (Sons of Anarchy, Ironside), Annie Ilonzeh (Arrow, Drop Dead Diva), Morgan Spector (Person of Interest, Boardwalk Empire), Alexandra Peters, David Vadim (Rescue Me), Gavin Sternhouse, Chris Victor.

Történet: Az izraeli The Gordin Cell alapján készülő thriller. A főszerepben egy cseppet sem tipikus amerikai család áll, ahol a fiú kitüntetett háborús hős és CIA ügynök, míg a szülők orosz alvóügynökök. A bonyodalmat az okozza, amikor a központ aktiválja a szülőket, így azok kénytelenek kémkedni a gyermekük után, sőt még meg kell próbálni beszervezniük.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: Midseason

tess szerint: Ez lenne az NBC válasza a The Americans “sikerére”? Meg persze a következő áldozata a nagy remake hullámnak, merthogy az alapot egy izraeli sorozat szolgáltatja. Így természetesen az izraeli írók sem maradhattak el, akárcsak a felemásra sikerült casting, ami erősen a lepattanókra korlátozódott. Ettől függetlenül George Nolfi neve könnyedén garancia lehet a sikerre, még ha a csatorna profiljától távol is áll a komorabb atmoszférájú karakterdráma. Óvatos 60% a túlélési esélye.

Kanyecc szerint: Ha már izraeli alapokon nyugszik, annyira elfuserált ötlet nem lehet. Manapság a remake-eknek azért szebb jövője van, mint a kútfőből érkező ötleteknek. A Homeland és a The Americans országos pótlékát látom benne, mindenképpen bepróbálós lesz. A készítők sorában inkább csak filmes egyének bukkannak fel, így sok mindenre alapozni nem lehet. Várós faktor: 70%, túlélési esélye: 60%.


free web stats