NBC újoncok (6): Marry Me

 
Beküldte: tess 2014 May 11, 22:22-kor a(z) Upfronts 2014: NBC témába.

NBCMarryMe-banner

Műfaj: Egykamerás komédia

Stúdió: Sony Pictures Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: David Caspe (Happy Endings)

Rendező: Seth Gordon (The Goldbergs, Breaking In)

Producerek: David Caspe (Happy Endings), Seth Gordon (The Goldbergs, Breaking In), Annette Sahakian Davis (Men at Work, Breaking In, The King of Queens), Jamie Tarses (Happy Endings, My Boys, Men at Work, Franklin and Bash)

Szereplők: Casey Wilson (Happy Endings), Ken Marino (Axe Cop, Children Hospital, Eastbound & Down), John Gemberling (Board City, Super Fun Night), Tymberlee Hill (Drunk History), Sarah Wright (Mixology, Parks and Recreation), Tim Meadows (Bob’s Burger, Glory Daze), Dan Bucatinsky (Web Therapy), JoBeth Williams (Hart of Dixie, Private Practice).

Történet: Egy szerelmes pár életében 6 évnyi párkapcsolat után eljön az idő az a kötelező eljegyzésre. Csakhogy a menyasszony kiakad, hogy erre nem a 2 hetes trópusi nyaralás alatt került sor, ahol ideálisak lettek volna a körülmények. A hiszti aztán kiveri mind a két félnél a biztosítékot és kínkeservesen próbálják kideríteni, hogy van-e értelme még a kapcsolatuknak.

Berendelve: Egyelőre fél évados, azaz 13 részes berendelést kapott.

Várható premier: Ősztől kedd estéken közvetlenül a The Voice mögött.

tess szerint: Hmm… Happy Endings reunion van kibontakozóban. A synopsis ehhez mérten bosszantóan egyszerű és ostoba, de Caspe munkásságát nem is a komplexitás miatt szeretjük. Sokkal inkább a szerethető karakterek és a remek chemistry az, ami könnyen fogyaszthatóvá teheti a Marry Me-t. Erre pedig minden esély meg is van, ugyanis már most a promo képeken látszik, hogy Ken Marino és  Casey Wilson remek párt alkotnak. Már csak a humorbonbonok minősége és intenzitása a kérdéses, de tippre ezzel sem lesz sok gond, feltéve, ha kerülik a kötelező sztereotípiákat. 75% a túlélési esélye.

Kanyecc szerint: Tipikus kapcsolatra orientált komédia, ami rengeteg klisést fog tartalmazni, viszont ha jól vetítik elénk, akkor még sikere is lehet. Nagy előnye, hogy a The Voice vezetheti fel. A gárdában számos Happy Endings tag foglal helyet, ami arra ad következtetni, amire Tess is gondolt. Túlélési esélyekben: 50%-ot mondanék.


free web stats