NBC újoncok (7): Unbreakable Kimmy Schmidt

 
Beküldte: tess 2014 May 11, 22:40-kor a(z) Upfronts 2014: NBC témába.

UnbreakableKimmySchmidt-banner

Eredeti cím: Tooken

Műfaj: Egykamerás komédia

Stúdió: Universal Television

Forgatási helyszín: New York

Író: Robert Carlock (Friends, Joey, 30 Rock), Tina Frey (Saturday Night Live, 30 Rock)

Rendező: Tristram Shapeero (Community, Children Hospital, Happy Endings)

Producerek: Robert Carlock (Friends, Joey, 30 Rock), Tina Frey (Saturday Night Live, 30 Rock), David Miner (Brooklyn 99, 30 Rock, Paks and Recreation)

Szereplők: Ellie Kemper (The Mindy Project, The Office), Tituss Burgess (30 Rock), Sara Chase, Lauren Adams

Történet: Kimmy 15 évet tölt egy elzárt világvégi szektában, mire úgy nem dönt, hogy végleg megszökik három másik társával. A menekülés után New York-ba utazik új életet kezdeni, ahol egy Upper East Side-i családnál lesz dada. Itt kell rádöbbennie, hogy az pénz és a csillogás nem egyenlő a boldogsággal vagy akár a józanésszel. Így aztán úgy dönt, kihasznál minden létező lehetőséget, amik kalandok egész sorát hozzák magukkal.

Berendelve: Az NBC már jóval az upfronts előtt 13 részre berendelte a komédiát.

Várható premier: 2015-ös midseasonben.

tess szerint: A készítői creditet leszámítva abszolút jellegtelen az egész produkció. Egyszerűen nem látni benne a potenciál legapróbb jelét sem és tippre ez az NBC-nél is így lehet. Örök igazság ugyanis, ha annyira jó lenne, akkor a fall seasonben debütálna. Eső blikkre nekem tipikus D.O.A., de aztán ne legyen igazam. Így aztán csak  10% a túlélési esélye.

Kanyecc szerint: Az első kérdésem, honnan lesz pénze a megszökött Kimmy-nek? Miből finanszírozza az élete azon részét, ami a megélhetését biztosítja. Egyébként a másik problémás tény, maga a cím. Biztosra veszem, hogy fogják még ezt módosítani, mert a Tooken is jobb volt nála. Szerintem a midseason-ös kaszák egyike lesz.


free web stats