FOX újoncok (3): Red Band Society

 
Beküldte: tess 2014 May 12, 20:33-kor a(z) Upfronts 2014: Fox témába.

red-band-society

Műfaj: Dráma

Stúdió: ABC Studios

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Albert Espinosa, Margaret Nagle (Boardwalk Empire, Side Order of Life)

Rendező: Alfonso Gomez-Rejon (American Horror Story: Coven, Glee)

Producerek: Sergio Aguero, Justin Falvey (The Americans, Falling Skies, Under the Dome), Darryl Frank (The Americans, Falling Skies, Under the Dome), Margaret Nagle (Boardwalk Empire, Side Order of Life), Steven Spielberg (Falling Skies, Smash, Under the Dome, Terra Nova)

Szereplők: Thomas Ian Nicholas (American Pie filmek), Ciara Bravo (Big Time Rush), Octavia Spencer (Mom, Raising the Bar), Dave Annable (666 Park Avenue), Charlie Rowe, Griffin Gluck (Back to the Game, Private Practice), Wilson Cruz, Astro (The X Factor US), Andrea Powell (The Gates, Thief), Dana Gourrier (American Horror Story: Coven, True Detective), Mike Pniewski (Drop Dead Diva).

Történet: Mi lenne, ha egy kórház lenne a középiskolád, a nyári táborod és az otthonod egyben? Mi lenne itt kapnád az első csókodat és itt találkoznál a barátaiddal? Egy csapat tinédzser mindezt megtapasztalhatja a Los Angeles-i Ocean Park Hospital-ban. Természetesen a hétköznapi dolgok mellett fontos szerepet kap az élet és a halál kérdése, valamint ennek a gyerekekre nehezedő súlya.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: Ősztől szerda esténként közvetlenül a Hell’s Kitchen mögött a 21 órás slotban.

tess szerint: Első blikkre totál leírnám az egészet, elvégre egy szimpla kórházsorozatnak tűnik, ráadásul még egy feldolgozás is. Az alapot jelen esetben a spanyol Polseres Vermelles szállítja. Plusz az sem elhanyagolandó tényező, hogy az előző szezonban az ABC is próbálkozott az adaptációval, de ott inkább passzolták. Sebaj, Spielberg és Nagle személye a jelek szerint elégséges volt a FOX-nak, de én továbbra sem látom benne a potenciált. Persze egy jól irányzott előzetes ezen gyorsan képes változtatni is akár, elvégre az egyik főszereplő nem véletlenül kaphatott Oscar-díjat.  

Kanyecc szerint: kell ez nekem, mint napsütéskor a fejfájás. Valamiért azt érzem, hogy a Fox próbál egyfajta Glee utódot kinevelni, ha már az utolsó szériáját várjuk. Ezért alapoz fiatal színészekre, illetve egy olyan közegre, ahol egykor volt egy nagyágyúja, a House. Gőzöm sincs, mit reméljek, de a várós faktor nálam eléggé minimális részére: 30%-ot adnék neki.


free web stats