FOX újoncok (1): Gotham

 
Beküldte: tess 2014 May 12, 19:12-kor a(z) Upfronts 2014: Fox témába.

Gotham-fox-banner

Műfaj: Dráma

Stúdió: Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: New York

Író: Bruno Heller (The Mentalist, Rome)

Rendező: Danny Cannon (Nikita, CSI:NY, The Tomorrow People, Dark Blue)

Producerek: Danny Cannon (Nikita, CSI:NY, The Tomorrow People, Dark Blue), Bruno Heller (The Mentalist, Rome)

Szereplők: Donal Logue (Terriers, Copper, Sons of Anarchy, Vikings), Jada Pinkett Smith (Hawthorne), Ben McKenzie (The O.C., Southland), Erin Richards (Breaking In), Sean Pertwee(Camelot), David Mazouz (Touch), Camren Bicondova, Robin Taylor (Law & Order), Clare Foley (Do No Harm), Cory Michael Smith.

Történet: A történet a DC univerzum ikonikus városában Gotham City-ben játszódik, ahol a fiatal Gordon felügyelő áldozatos munkája kerül a középpontba. Mellette feltűnik még az árván marad fiatal Bruce Wayne, valamint a Batman képregények összes ismertebb gonosztevőjéről is kiderül, miként váltak azzá, amiként megismerhettük őket.

Berendelve: 16 részre kérték be

Várható premier: Ősszel hétfő esténként a 20 órás slotban

tess szerint: Heller időzítése egyszerűen tökéletes! A The Mentalist az utolsókat rúgja, a mozikban tombol a képregény háború, ráadásul idén 75 éves a Batman franchise is. Hát kell ennél több?! Az alapkoncepció roppant ígéretes, a csavar is forradalminak tűnik, ráadásul a casting-gal sincs semmi probléma. Cseppet sem véletlen tehát, hogy Heller már most 6-7 évados koncepcióban gondolkodik, melynek végén akár Bruce Wayne magára öltheti a denevérember álarcát is.  És az egészben a legszebb, állítólag szerializált sorozat lesz.

Kanyecc szerint: A Sleepy Hollow-t fogja felvezetni Bruno Heller legújabb újonca, a Batman előzménysorozat. Nyugodtan rámondhatjuk ezt, hiszen a fiatalkorú Bruce Wayne-t fogjuk megismerni. Számomra abszolút várós a projekt. Az első előzetese alapján nagyon berántott. A karaktereket eltalálták, ahogy a szereplőket is hozzá. Minden adott a sikerhez. Túlélési esélye: 100% körül vannak.


free web stats