FOX újoncok (2): Backstrom

 
Beküldte: tess 2014 May 12, 19:28-kor a(z) Upfronts 2014: Fox témába.

BackstromFOX-banner

Műfaj: Dráma

Stúdió: 20th Century Fox Television

Forgatási helyszín: Vancouver

Író: Hart Hanson (Bones, The Finder)

Rendező: Mark Mylod (Shameless, Entourage)

Producerek: Josh Levy (Bones), Ed Milkovich (Mind Games, Awake, Breakout Kings), Leif G.W. Persson, Niclas Salomonsson

Szereplők: Rainn Wilson (The Office, Six Feet Under), Page Kennedy (Blue Montain State, Weeds), Tori Anderson (The LA Cmplex), Nic Bishop (Fat Tony & Co, Body of Proof), Kyle Cartieri, Brett Dier (Ravenswood, The LA Complex), Samantha Ferris (Supernatural, The 4400), Mamie Gummer (The Good Wife, Emily Owen MD), Dennis Haysbert (The Unit, 24), Tiffany Hines (Bones, Devious Maids, Nikita), Beatrice Rosen (Cuts)

Történet: Az alapot Leif G. W. Persson regénye szolgáltatja, melynek középpontjában Evert Backstrom gyilkossági nyomozó áll, aki 5 év kényszerszáműzetés után a közlekedésiektől visszatér, hogy Portland újonnan alakult egységét vezesse. Az új feladatkör mellett persze továbbra is megtesz mindent, hogy mások szemében egy ingerlékeny seggfej legyen, aki az önpusztítás melegágya.

Berendelve: Még év közben soron kívül rendelte be a csatorna 13 részre.

Várható premier: 2015-ös midseasonben.

tess szerint: Tavaly a CBS passzolta Hanson produkcióját, erre idén a FOX soron kívül berendelte. Az eddig napvilágot látott alapanyag alapján egy ígéretes House pótléknak tűnik, de persze sok múlik majd Wilson hosszú távú színészi kvalitásain és az antipatikus karakterjegyek adagolásán. Az mindenesetre tisztán látszik, hogy mi a FOX célja a sorozattal: Egyrészről magához láncolni Hanson-t, másrészről megtalálni a Bones és a House méltó utódját.  

Kanyecc szerint: Ritka az, hogy a Fox átvegyen egy más csatorna által passzolt ötletet, de most ez történt. Némileg előnnyel indul, hiszen már jól kikörvonalazódhatott Hart Hanson fejében, hogy mit is akar a nézők elé tárni. Tippre, az egészet a sorozat hangulata fogja eldönteni. A szereplőgárda jónak tűnik, csupa ismert arcokat sorakoztat fel. Túlélési esélynek: 50%-ot adnék.


free web stats