NBC újoncok (3): The Mysteries of Laura

 
Beküldte: tess 2014 May 11, 21:34-kor a(z) Upfronts 2014: NBC témába.

TheMysteriesofLaura-banner

Műfaj: Dráma

Stúdió: Warner Bros. Television, Berlanti Production

Forgatási helyszín: New York

Író: Jeff Rake (Boston Legal, The Tomorrow People, Beauty & the Beast)

Rendező: McG (The O.C., Chuck, Supernatural, Nikita)

Producerek: Aaron Kaplan (Terra Nova, Back in the Game), McG (The O.C., Chuck, Supernatural, Nikita), Jeff Rake (Boston Legal, The Tomorrow People, Beauty & the Beast), Greg Berlanti (Arrow, The Tomorrow People. Brothers & Sisters, Ewerwood), Todd Lituchy

Szereplők: Debra Messing (Smash, Will & Grace), Josh Lucas (The Firm), Laz Alonso (Deception, Breakout Kings), Janina Gavankar (True Blood, The League)

Történet: A történet középpontjában Laura Diamond, a briliáns New York-i nyomozónő áll, aki látszólag tökéletesen megtalálta az egyensúlyt a mindennapi bűnesetek utáni nyomozás és az őrült családi élet közt. Teszi mindezt úgy, hogy otthon még két ördögi iker is várja. Ehhez még vegyük hozzá gyorsan, hogy mindezt egyedül kell elvégezni, lévén a szintén rendőr férjétől nemrégiben vált el.

Berendelve: Egyelőre félévados bekérést, azaz 13 részt kapott.

Várható premier: Ősztől szerda esténként a 20 órás slotban.

tess szerint: Megint csak egy feldolgozás, ami jelen esetben a spanyol Los Misterios De Laura alapján készül. Maga a koncepció tökéletesen közhelyes, semmivel sem tűnik combosabbnak, mint pár éve a hasonló Made in Jersey. Az egyedüli kitörési pontja a szokatlanul erős készítői kollektíva, ami azért jóval többre enged következtetni. Vagy mégsem? Az NBC szemlátomást házon belül oldotta meg a castingot, ami nem pont a legjobb ómen figyelembe véve a sablonosnak kinéző synopsist. Részemről 50 a túlélési esélye.

Kanyecc szerint: Fúj, de rosszul hangzó szinopszist kapott a The Mysteries of Laura. Nem lenne azzal baj, hogy nyomozós sorozat, de kb. odasorolom, ahova az Ironside-ot: a kukába vele. Bocsi, de most őszintén: miért kell elrontani idegesítő magánéleti szállal az egészet? Na nem mintha nélküli jobb lenne a felállás, mert csupa olyan arc kapott helyet, akiket nem igazán látok szívesen a képernyőn. Timeslotban persze jó helyen van, túlélési esélyét mégis a 20% felé irányítanám.


free web stats