NBC újoncok (9): One Big Happy

 
Beküldte: tess 2014 May 11, 23:15-kor a(z) Upfronts 2014: NBC témába.

One-Big-Happy-banner

Műfaj: Többkamerás komédia

Stúdió: Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Liz Feldman (2 Broke Girls)

Rendező: Scott Ellis (Guys with Kids, 2 Broke Girls)

Producerek: Ellen DeGeneres (The Ellen DeGeneres Show), Jeff Kleeman (Friends with Benefits), Liz Feldman (2 Broke Girls), Scott Ellis (Guys with Kids, 2 Broke Girls)

Szereplők: Nick Zano (Happy Endings, 2 Broke Girls, 90210), Elisha Cuthbert (24, Happy Endings), Kelly Brook (Smallville), Brandon Smith (Sonny with a Chance), Rebecca Corry, Chris Williams

Történet: Liz (a leszbikus csaj) és Luke már gyermekkoruk óta olyanok, mint egy család.  Szüleik válása után meg végérvényesen eldöntötték, hogy örökre barátok maradnak. Ez ki is tart a felnőttkorig, amikor elhatározzák, családot alapítanak. Az újabb balul sikerült gyerekvállalási próbálkozás után aztán Luke egy bárban iszogatva rátalál élete szerelmére, a szabad-szellemű angol lányra Prudence-re és rövidesen össze is házasodnak. Ekkor azonban Lizzy is bejelenti, hogy összejött a próbálkozás, végre terhes.

Berendelve: Nincs infó róla, így gondolom 13 részes fél évados bekérést kapott.

Várható premier: 2015-ös midseasonben.

tess szerint: Így látatlanul valahol a modernkori családi komédia és a haver sitcom mezsgyéjén egyensúlyozhat, amiből akár bármi lehet. Mindkét alternatívára láthattunk példát az elmúlt években, de sajnos kivétel nélkül mind megbuktak. Itt sem lesz ez másként már csak a midseason opció miatt sem, hogy az NBC komédia részlegének a teljesítményét ne is említsem. Ettől függetlenül 40% a túlélési esélye.

Kanyecc szerint: Muháhá, párkapcsolati komédia, kicsit kifordítva, hiszen haver jelleg is át fogja hatni. Liz Feldman és Scott Ellis már bizonyított, igaz a 2 Broke Girls nem éppen a kedvenc szitkomjaim egyike. Kicsit a Modern Family-re emlékeztet, csak vérszegényebb felállásban. Ettől függetlenül bejöhet az élet vele. 50%-ot mondanék rá.


free web stats