NBC újoncok (10): Bad Judge

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 12, 0:17-kor a(z) Upfronts 2014: NBC témába.

bad-judge-banner

Műfaj: egykamerás sitcom

Stúdió: Gary Sanchez Productions · Universal Television.

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Adam McKay (Saturday Night Live), Chad Kultgen, Chis Henchy (Eastbound & Down).

Rendező: N/a

Producerek: Anne Heche, Jill Messick, Kate Walsh (Private Practice), Will Ferrell (Eastbound & Down, Drunk History, Big Lake).

Szereplők: Kate Walsh (Private Practice, Grey’s Anatomy), John Ducey (Jonas), Mather Zickel (House of Lies, Newsreaders, Man Up), Arden Myrin (Quick Draw), Tone Bell (Whitney), Robby Shoemaker (Ray Donovan, Childrens Hospital), Theodore Barnes (Back in the Game), Miguel Sandoval (Medium).

Történet: a középpontban egy keményen dolgozó, szexuálisan túlfűtött nő áll, aki San Bernardinoban tölt be bírónői pozíciót. Módszereivel kivívta az elismerést. Mikor nem a munkájának él, akkor a férfiakat „falja”, ugyanis nem akar megállapodni. Életében a sorsfordítópont akkor jön el, amikor egy 8 éves srác a segítségét kéri, mivel szüleit ő jutatta sittre.

Berendelve: 13 rész.

Várható premier: Ősz, csütörtökönként 21:00-tól, a The Biggest Loser felvezetésével.

Kanyecc szerint: Kate Walsh alapvetően egy szimpatikus színésznő. Simán megnézem ebben a szerepében, főleg úgy, hogy komédiába ágyazták a cselekményt. Rajta kívül talán még Will Ferrell a nagynév. A kíváncsiságom felé adott, bár ha a CBS szitkomblokkja ellen kerül, akkor tippre ez kevés lesz. Túlélési esélye: 25%, várós faktor: 40% – mivel kíváncsivá tettek, mennyire lesz főhősnőnk pasifaló.

tess szerint: Na valahol itt kezdődik kérem az egyedi hangvétel. Egyszerűen zseniális húzás volt a jogi tematikát ráereszteni a fiatalos komédia elemekre. Ráadásul Kate Walsh nevetségesen könnyedén képes azonosulni a szerepével, így már első blikkre a nézők szimpátiája is megvan. Valahogy így kell ezt csinálni! Már csak az a kérdés, milyen felállásban képzelik el a folytatást a készítők, de tippre a heti ügy/gyermek krízis marad, ami ebben az esetben működhet is. Hiába, ilyen az, ha csillagos ötös a casting90% a túlélési esélye.


free web stats