NBC újoncok (11): A to Z

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 12, 0:31-kor a(z) Upfronts 2014: NBC témába.

AtoZ-banner

Műfaj: egykamerás komédia

Stúdió: Le Train Train Productions · Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Ben Queen (Drive),

Producerek: Rashida Jones (Parks and Recreation), Jeff Grosvenor (Sorority Forvever), Will McCormack (Will & Grace)

Szereplők: Ben Feldman (Mad Men), Christina Kirk, Cristin Milioti (How I Met Your Mother), Henry Zebrowski (Your Pretty Face Is Going to Hell, In Security) és Leonora Crichlow (Being Human, Back in the Game).

Történet: Egy romantikus srác, és egy lehetetlent nem ismerő lány áll a sztori középpontjában. Előbbi egy online társkereső cég alkalmazottja, utóbbi pedig a jogi részlegen dolgozik. Kettőjük romantikus találkozásáról, valamint összefonódásáról fog szólni a történet. A cím is erre alapozódik, végig veszik a történetüket a találkozástól a szakításig?!.

Berendelve: 13 részes berendelésről van infó.

Várható premier: 2014 ősze; csütörtökönként 21:30-tól; a Bad Judge fogja felvezetni.

Kanyecc szerint: 40 percben túlzás lett volna, de 20 percbe talán még élvezhetőt is hozhatnak ki a történetből. Ben Feldman egyáltalán nem szimpatikus. Újonc felvezetéssel a túlélési esélyei eléggé kettős kimenetelű, hiszen kérdéses, miként teljesít Kate Walsh. Tippre el fog vérezni, így mindössze 20%-ot saccolnék neki.

tess szerint: Klasszikus romkom-nak tűnik némi gyengéd dramedy töltettel talán. Az a helyzet, anno a hasonló egymásra találós romantikázós Mad Love sem húzta sokáig, pedig ott aztán tényleg szerethető karaktereket és kellemes színészi játékot kaptunk. Itt valahogy nem érzem a potenciált a castingban, ami ugye nagy baj, mert ezt a tucat script-et sem a történet fogja eladni.  40% a túlélési esélye, de csak azért mert az NBC nagyon bízik a sikerben.


free web stats