NBC újoncok (12): Mission Control

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 12, 0:50-kor a(z) Upfronts 2014: NBC témába.

MissionControl-banner

Műfaj: egykamerás komédia

Stúdió: Gary Sanchez Productions · Universal Television.

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: David Hornsby (It’s Always Sunny in Philadelphia, Unsupervised, How to Be a Gentleman)

Producerek: Adam McKay (Anchorman, Talladega Nights), Chris Henchy (Eastbound & Down), Will Ferrell (Step Brothers) és Owen Burke.

Szereplők: Eric Nenninger (Kickin’ It, Suit Up), Jonathan Slavin (Better off Ted), Julie Meyer, Krysten Ritter (Don’t Trust the B—- in Apartment 23, Gravity, Breaking Bad), Leah Renee (Satisfaction, The Playboy Club), Malcolm Barrett, Michael Rosenbaum (Breaking In), Tommy Dewey (The Mindy Project).

Történet: munkahelyi szitkom van a láthatáron érkezőben, ugyanis a sztori a NASA-nál játszódik. Az író visszarepít minket az időben, egészen az 1960-as évek elejére, amikor még azon megy a ténykedés, hogy az első ember megjárja a Holdat. Egy vezető mérnöknő áll a középpontban, aki a kor társadalmi helyzete miatt el van nyomva; illetve egy macsó tesztpilóta, aki újabb történelmet írhat az emberiségnek.

Berendelve: 13 epizód, de nincs lefixálva

Várható premier: 2015. midseason. Nincs még napja és timeslotja.

Kanyecc szerint: Nincs mese, a munkahelyi szitkomokra nyitott vagyok. A felhozatal nagyon jónak tűnik, ahogy az alapkoncepció is. Kíváncsi leszek, hogy egy ilyen témát network tévé miként tud jól visszaadni. A szereplőgárda nagyon erős, minden adott a sikeréhez. A várós faktor: 100%-os, túlélésiben pedig adnék neki: 80%-ot. Nagyon el kell bénázniuk, hogy ebből valamiféle kasza féleség legyen.


free web stats