FOX újoncok (6): Hieroglyph

 
Beküldte: tess 2014 May 12, 21:42-kor a(z) Upfronts 2014: Fox témába.

Hieroglyph

Műfaj: Dráma

Stúdió: 20th Century Fox Television

Forgatási helyszín: Új-Mexikó, Albuquerque

Író: Travis Beacham (Clash of the Titans, Pacific Rim)

Rendező: Miguel Sapochnik (Banshee, Mind Games, House)

Producerek: Travis Beacham (Clash of the Titans, Pacific Rim), Peter Chernin (New Girl, Touch, Breakout Kings), Katherine Pope (Terra Nova, Ban and Kate, New Girl), Miguel Sapochnik(Banshee, Mind Games, House)

Szereplők: Max Brown (Beauty & the Beast, The Tudors), Reece Ritchie (White Heat), Condola Rashad (Smash), John Rhys-Davis (Revelation, Sliders), Caroline Ford, Anthony Bunshee (Hollyoaks), Kelsey Chow

Történet: A történet az ókori Egyiptom mágia és intrika hajtotta világában játszódik, ahol a birodalom szent tekercseit ellopják. A fáraó egyetlen mentsvára, hogy a legjobb tolvajt küldi az elkövetők nyomára, aki jelesül 5 éve már börtönben raboskodik. Ambrose a mestert tolvaj azonban 5 évnyi börtönben töltött idő után gyorsan rájön, hogy a külvilág és új, mindenható munkaadója veszélyesebb, mint maga a börtön. És akkor hol vannak még a hatalmi intrikák és politikai machinációk, amik útón-útféle keresztezik a nyomozását.

Berendelve: Még 2013 október 17-én Kevin Reilly dobta az egész pilot season-ös maszlagot és soron kívül bekérte a szériát látatlanban 13 részre.

Várható premier: 2015-ös midseasonben, várhatóan tavasszal.

tess szerirnt: A látványos filmes scriptjeiről híres Beacham igazán ambiciózus vállalkozásba vágott, ami az ígéretek szerint erősen épít majd az ismert high-concept karakterjegyekre. A produkció még igen csak kezdeti stádiumban van, így akár bármi lehet belőle, de elnézve a FOX hasonlóan ambicíózus próbálkozásait az utóbbi évekből én önmérsékletre biztatnék mindent. Ugye mindenkinek rémlik, mi lett a Terra Nova sorsa is? Egy biztos, az első előzetesek után okosabbak leszünk és reméljük a FOX is tanult a balul sikerült marketing lépéseiből. 75% a túlélési esélye.

Kanyecc szerint: a kor, az ötlet, a készítők, a szereplők – mindenki meggyőzött. Nem is kétséges, hogy az egyik legjobban várt 2014/15-ös újoncnak kell titulálnom. Túlélési esélye: 90%


free web stats