FOX újoncok (7): Mulaney

 
Beküldte: tess 2014 May 12, 21:52-kor a(z) Upfronts 2014: Fox témába.

MulaneyFOX

Műfaj: Multicam sitcom

Stúdió: Universal Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: John Mulaney (Saturday Night Live)

Rendező: Andy Ackerman (Whitney, The New Adventures of Old Christine)

Producerek: David Miner (Brooklyn-99, Parks and Recreation, 30 Rock), Andy Ackerman (Whitney, The New Adventures of Old Christine), Dave Becky (Louie, Everbody Hates Chris), Robert Carlock (Friends, Joey), Lorne Michaels (Saturday Night Live, Portlandia), John Mulaney (Saturday Night Live), Andrew Singer (Portlandia,30 Rock, Up All Night)

Szereplők: John Mulaney (Saturday Night Live), Martin Short (Damages, Saturday Night Live), Nasim Pedrad (Allan Gregory, Saturday Night Live), Elliott Gould (Ray Donovan, Friends), Seaton Smith, Zack Perlman (Dragons: Riders of Berk)

Történet: Mulaney önéletrajzi ihletésű sorozata egy 29 éves feltörekvő stand-up komikusról, aki a nagy áttörést hajszolja, mígnem egy önző komikus veterán fel nem fogadja írónak. A megváltás és a siker helyett azonban kiderül, hogy mind a munka, mind pedig az új főnök egy igazi rémálom. Sőt, még talán az is kikerekedhet az egészből, hogy ez a szakma nem is Mulaney-nek való.

Berendelve: Még október berendelte a produkciót Riley, de akkor csak 6 részre, azonban most ezt most megtoldották újabb 10 résszel.

Várható premier: Ősztől vasárnap esténként beékelve az esti animációs blokkba a fél 10-es slotban.

tess szerirnt: Alapjáraton a synopsis borzasztóan közhelyes, ellenben a mögötte lévő parádés készítői kollektíva miatt semmiképp sem szabad leírni. Főleg, hogy Mulaney jókora SNL-es múlttal rendelkezik, míg Ackerman több sikeres sitcom házirendezője volt. Egy éve az NBC mégis passzolta az amúgy agyon dicsért pilot-ot, szóval azért nem árt a helyén kezelni a dolgot. Mindenesetre Reiley nagyon magához akarja láncolni az SNL-es kollektíva egy részét, ami látszik a plusz 10 részes bekérésen is. Szóval már csak ezért is 80% a túlélési esélye. 

Kanyecc szerint: valamiért azt mondatja velem a szinopszis, hogy az országos Louie-t kapjuk meg. Talán csak azért, mert John Mulaney standup-os élete szolgál alapul a történetének, és mondhatni, önmagát fogja alakítani. 50%-ot mondanék.


free web stats