FOX újoncok (9): Last Man on Earth

 
Beküldte: tess 2014 May 12, 22:30-kor a(z) Upfronts 2014: Fox témába.

TheLastManonEarthFOX

Műfaj: Egykamerás sitcom

Stúdió: 20th Century Fox Television

Forgatási helyszín: N/a

Író: Will Forte (Saturday Night Live, Sit Down Shut Up)

Rendező: Phil Lord (Brooklyn-99, How I Met Your Mother)

Producerek: Seth Cohen (Workaholics), Phil Lord (Brooklyn-99, How I Met Your Mother), Chris Miller (Brooklyn-99, How I Met Your Mother), Will Forte (Saturday Night Live, Sit Down Shut Up)

Szereplők: Will Forte (Saturday Night Live, Sit Down Shut Up)

Történet: Phil Miller egykoron egy átlagos srác volt, aki szerette a családját és szívből gyűlölte a banki munkáját. Most viszont ő az emberiség utolsó reménysége, az utolsó férfi a bolygón. Kínzó magányában pedig csupán csak egyetlen kérdés foglalkoztatja, vajon van-e még valaki rajta kívül a Földön? És az a valaki ugye egy nő?

Berendelve: A csatorna állítólag már októberben megvette a produkciót, de a hivatalos bekérésre februáriig várni kellett, amikor is Reiley látatlanban bekérte a szériát.

Várható premier: 2015-ös midseasonben.

tess szerirnt: Reilly nagyon maga köré akarja gyűjteni az SNL mozgatható törzstőkéjét, amiért a jelek szerint mindenre képes. Még kvázi arra is, hogy egy totálisan elcsépelt és már synopsis alapján tipikus D.O.A. karakterjegyeket viselő sorozatokat is berendelje. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez a one man show életképes legyen. Sokkal inkább csak amolyan alibi berendelésnek tűnik, aztán persze ne legyen igazam. 10% a túlélési esélye.


free web stats