FOX újoncok (5): Gracepoint

 
Beküldte: tess 2014 May 12, 21:26-kor a(z) Upfronts 2014: Fox témába.

Gracepoint

Műfaj: Dráma

Stúdió: Kudos Film and Television

Forgatási helyszín: Brit-Columbia

Író: Chris Chibnall (Broadchurch, Camelot)

Rendező: James Strong(Doctors, Broadchurch, Doctor Who)

Producerek: Anya Epstein (Homicide: Life on the Street, In Treatment), Dan Futterman (Political Animals, Judging Amy), Chris Chibnall (Broadchurch, Camelot), Jane Featherstone (Mayday, Hunted), John Goldwyn (Dexter), Carolyn Bernstein (The Bridge US)

Szereplők: David Tennant (Doctor Who, Broadchurch, Spies of Warsaw), Anna Gunn (Breaking Bad, The Practice), Michael Pena (Chozen, Eastbound & Down, The Shild), Nick Nolte (Luck), Jacki Weaver, Josh Hamilton (American Horror Story), Kevin Rankin (Breaking Bad, Justified), Jack Irvine, Darcy Laurie (Continuum), Patrick Gilmore (Stargate Universe, The Killing), Nikolas Filipovic (Falling Skies), Virginia Kull (Boardwalk Empire), Kendrick Sampson (The Vampire Diaries)

Történet: Egy fiatal fiút holtan találnak egy idilli Californiai kisvárosban Gracepoint-ban, ahol az ügy hatására teljesen felborul az élet. A teljesen kikészült szülők vádaskodása mellett a nyomozóknak a hatalmas média felhanggal is meg kell küzdeniük, de mindez eltörpül az ügy mögött megbúvó rejtélyek mögött.

Berendelve: 10 részes event sorozatként van titulálva, azaz akárcsak az angol eredeti ez is le lesz zárva.

Várható premier: Ősszel csütörtök esténként a Bones mögött a 21 órás slotban.

tess mondja: A méltán népszerű Broadchurch amerikanizált változata, ami magával hozta az eredeti verzió velejét, azaz David Tannent. Plusz ehhez még sikerült egy kifejezetten ígéretes szereplőgárdát társítani, szóval a minőségre biztos nem lesz panasz. Már csak azért is, mivel az eredetit is jegyző kollektíva bábáskodik felette. Persze sokaknak lehet önismétlő és kissé kilúgozott lesz a remake, de én mégsem írnám le, elvégre a The Bridge US sem lett akkora csalódás, mint azt sokan várták. Annyi viszont szent, az amerikai verzió egy az egyben a brit átírata lesz. 100% a túlélési esélye.

Kanyecc szerint: nincs mit hozzáfűzni. Az angoloknál siker volt, láthattunk már feldolgozást sikerre vinni, most se lesz másképp.


free web stats