FOX újoncok (10): Bordertown

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 12, 23:39-kor a(z) Upfronts 2014: Fox témába.

BORDERTOWNonFOX

Műfaj: animáció

Stúdió: 20th Century Fox Television

Író: Mark Hentemann

Producerek: Seth MacFarlane (Family Guy), Alex Carter (Family Guy), Dan Vebber (American Dad, Futurama), Lalo Alcaraz (La Cucaracha), Gustavo Arellano (¡Ask A Mexican!), Valentina L. Garza (The Simpsons).

Szereplők: Alex Borstein (Family Guy), Missi Pyle (The Exes), Judah Friedlander (30 Rock), Nicholas Gonzalez (Sleepy Hollow), Efren Ramirez (Napoleon Dynamite).

Történet: Bud Buckwald nevű csávó, aki határőrként dolgozik, illetve három gyerekét próbálja túlélni az otthoni közegben. Ezen kívül még megismerkedhetünk egy másik családfővel, Ernesto Gonzales-szel és népes családjával, akik épp Bud-ék szomszédságában élnek. A két család közti kultúra fogja adni a kapcsolatot, valamint az ellentétek.

Berendelve: 13 rész.

Várható premier: 2015. midseason.

Kanyecc szerint: Már régen berendelték. A készítők sorában csupa olyan arc, akik már a szakmájukban bizonyítottak. Alapból azt mondatná velem ez a tény, hogy akkor minden simán fog menni, de sűrűn véreznek el az újonc animációk az országos adókon, így most ezt nem mondanám. Túlélési esélyét nagyban befolyásolhatja az is, hogy hova kerül, mi fogja felvezetni. Tippre el fog bukni, bár a Bob’s Burgers-re is hasonlót mondtam és még él. Nekem ez a rajzolási forma nem tetszik egyébként.


free web stats