Fox újoncelőzetes: Wayward Pines

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 13, 1:51-kor a(z) 2013/14 sorozatai,2014/15 sorozatai,Promo,videó témába.

Upfronts adatlap: Wayward Pines | Csatorna összkép

Világpremierrel fog bemutatkozni a Wayward Pines! A sorozat nemzetközi sugárzási jogait a FOX International Channels (FIC) birtokolja, így világszerte 125 országban fogják a FIC csatornái sugározni az új, tízrészes thrillert.

– jött a Fox International Channels Hungary-tól.

Még kell várnunk a Wayward Pines premierjére. A jelenlegi felállás alapján 2015-ben érkezhet. A slusszpoén, hogy a Fox tavalyi berendelje, viszont csúsztatta – de hova kell ennyit csúsztatni? Még Upfronts előtt, pár hete jött meg a tovább mögé bemásolt sajtóközlemény, melyben a FOX Magyarország tájékoztatott minket, hogy szinte az amerikai premierrel fogjuk megkapni a sorozat epizódjait. Mindez jól hangzik, de mikor jutunk el odáig, hogy már nézhessük? Előzetese alapján nagyon jól összerakottnak tűnik M. Night Shyamalan műve.


A tovább mögött néhány promóciós fotót is találhattok!

 

Világpremierrel fog bemutatkozni a Wayward Pines!

A sorozat nemzetközi sugárzási jogait a FOX International Channels (FIC) birtokolja, így világszerte a FIC csatornái fogják sugározni az új, tízrészes thrillert.

A FOX International Channels (FIC), FOX Broadcasting Company és az FX Productions nemzetközi partnerségi megállapodást kötött M. Night Shyamalan új thrillerjére. Az Egyesült Államokon kívül a sorozat minden jogát a FOX International Channels birtokolja, így 125 országban elsőként a FIC csatornáin indulhat el a sokak által várt Wayward Pines. A FIC tulajdonában, és jogi ellenőrzése alatt jelenleg olyan világhírű sorozatok állnak, mint például a The Walking Dead és A híd (The Bridge).

A Blake Crouch novelláján alapuló Wayward Pines drámai sorozat a világpremier során globálisan 350 millió nézőhöz juthat el. A történet szerint Ethan Burke (Matt Dillon) titkosszolgálati ügynök azzal a küldetéssel érkezik az Idaho Államban található Wayward Pines városába, hogy megtaláljon két eltűnt szövetségi ügynököt. Ám minden egyes lépés, amely Ethant közelebb viszi az igazsághoz, eltávolítja korábbi hétköznapi életétől, feleségétől és gyermekétől, mígnem kénytelen lesz szembenézni a szörnyű valósággal, hogy talán soha nem jut ki élve a városból.

A sorozat már most nagy nemzetközi érdeklődésre tart számot, ami a nagyszerű szereposztásnak és világhírű alkotógárdának is köszönhető. A történetet televízióra adaptálta: Chad Hodge, executive producer: M. Night Shyamalan. Szereplők: Matt Dillon, Melissa Leo, Toby Jones, Carla Gugino, Terrence Howard és Juliette Lewis.

WaywardPinesFOX

WaywardPines-011 WaywardPines-010 WaywardPines-008 WaywardPines-007 WaywardPines-006 WaywardPines-005 WaywardPines-004 WaywardPines-003 WaywardPines-002 WaywardPines-001

 


free web stats