ABC újoncok (13): The Astronaut Wives Club

 
Beküldte: tess 2014 May 13, 23:00-kor a(z) Upfronts 2014: ABC témába.

the-astronaut-wives-club

Műfaj: Dráma

Stúdió: ABC Studios

Forgatási helyszín: N/a

Író: Stephanie Savage (Hart of Dixie, Gossip Girl, The O.C.)

Rendező: N/a

Producerek: Len Goldstein (The Carrie’s Diaries, Hart of Dixie), Michael London (Betas), Josh Schwartz (Hart of Dixie, The O.C., Gossip Girl, Chuck), Janice Williams

Szereplők: Kenneth Mitchell (Switched at Birth), Odette Annable (Banshee, Breaking In, House), Erin Cummins (Made in Jersey. Detroit 1-8-7), Desmond Harrington (Dexter, Gossip Girl), Bret Harrison (V, Breaking In), Joel Johnstone (Getting On), Aaron McCusker (Shameless), Azure Parsons (Salem, Death Valley), JoAnna Garcia Swisher (Animal Practice, Reba, Better with You, Privileged)

Történet: Egy feldolgozás Lily Koppel regénye alapján, ami a ’60-as évek Mercury-programjának űrhajós feleségeiről szól. A nőkről, akik Amerika akkori hősei mellett álltak jóban-rosszban.

Berendelve: 10 részre rendelték be még februárban, de a tervezett nyári premierből végül kreatív okok miatt nem lett semmi, így 2015-re halasztották.

Várható premier: 2015-ös midseasonben

tess mondja: Savage drámai kreditje eddig majdhogynem hibátlan, ráadásul örökös írótársa Josh Schwartz is helyet kapott a producerek közt, szóval a könnyed drámázás és a jókora minőségi csajos felhang már most borítékolható. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy a CW-n kamatoztatott tini vehemenciát miként ültetik át egy felnőttebb korosztály számára. Oké, a Hart of Dixie egészen jó úton jár már, de tippre az kevés lesz az ABC-n. Mondjuk szép számmal akadnak grandiózus törekvések, amire a legjobb példa, hogy a Gemini és az Apollo program is helyett kapott a történetben. Igaz, ez nagyban hozzájárult ahhoz is, hogy csússzanak a munkálatok. Mindenesetre az ABC nagyon bízhat a produkcióban, ha cirka egy évvel eltolták a premiert.

Kanyecc szerint: Kaptak még egy évnyi haladékot, hogy nyárra csináljanak egy drámát. Tippre kicsit szappanosra akarják kivitelezni, legyen benne jócskán románc és társai, hogy a nép had beszéljen róla mindenhol. A csúsztatás egyébként egy röhejesnek számító kiegészítésnek tudható be, amit feleslegesnek találok. Pontosan ezért adnék neki alacsony pontszámot, mondjuk: 30%-ot.


free web stats