ABC újoncok (3): Cristela

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 13, 20:30-kor a(z) Upfronts 2014: ABC témába.

Cristela-banner-v

Műfaj: többkamerás szitkom

Stúdió(k): 20th Century Fox Television · 21 Laps-Adelstein Productions

Forgatási helyszín: Nincs adat

Író(k): Cristela Alonzo (Mind of Mencia, Ladies Room Diaries) és Kevin Hench (Last Man Standing)

Rendező: John Pasquin (Last Man Standing, Rules of Engagement, Better with You).

Producerek: Becky Clements (Last Man Standing), Marty Adelstein (Last Man Standing, Teen Wolf, Prison Break) és Shawn Levy (Last Man Standing).

Szereplők: Andrew Leeds (Bones), Carlos Ponce (Lipstick Jungle, Hollywood Height), Cristela Alonzo, Roxana Ortega, Sarah Halford (Anger Management), Terri Hoyos (Cold Case).

Történet: Félig önéletrajzi komédia lesz, mivel Cristela Alonzo életén fog alapulni. A történet középpontjában egy latin-amerikai nő áll, aki ingázik a két kultúra között, nem találja egyiknél se a helyét. Hatodik évében van a jogi egyetemen, azaz végzős hallgató, ha jól számolom. A lánytestvérével és a sógorával lakik egy fedél alatt, míg az az anyja folyamatosan zargatja, hogy keressen valami igazi munkát magának.

Berendelve: 13 epizód.

Várható premier: 2014 ősze, péntekenként 20:30-tól – a Last Man Standing felvezetésével

Kanyecc szerint: Az ABC nem akar lemondani a pénteki szitkomblokkról. Péntekjüket ugye a Last Man Standing és a Shark Tank határozza meg. Mindkettő a 2014/15-ös őszi palettáján ugyanezen a napon kapott helyet, így a bevált formula marad. Külön érdekesség, hogy a LMS készítőinek sorozatát az LMS készítőinek újoncával vezetik fel. Többkamerás ez is. Most ha a papírformát vesszük alapul, akkor valószínűleg befuthat. 40%-ot adnék neki.

tess szerint: A tipikus izzadtságszagú önismétlés méltó példája, azaz, ami bevált egyszer, az beválhat máskor is. Bődületesen sablonos a script és gondolom ez a megvalósítással sem lesz másként. Igazi konzerv alapanyag, amiből  ha 10-ből 1 összejön, de a jelek szerint az ABC most pont erre az 1-re játszik. Lehet, hogy én állok túlzottan negatívan a témához, de egyszerűen a potenciál leghalványabb jelét sem látom a produkcióban. Még az sincs, hogy legalább az egyik főszereplő korrekt komikus lenne, mint a Last Man Standing esetében. Ebből vagy betyár nagy lebőgés lesz egyből vagy egy tartós minőségi létminimum, de akármelyik is jön össze, mi csak veszteni fogunk vele. 30% a túlélési esélye.


free web stats