ABC újoncok (5): Fresh off the Boat

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 13, 21:00-kor a(z) Upfronts 2014: ABC témába.

FreshOffTheBoatABC-banner

Előző címe: Far East Orlando

Műfaj: egykamerás szitkom

Stúdió(k): 20th Century Fox Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író(k): Nahnatchka Khan (Don’t Trust the B—- in Apartment 23, American Dad, Unfabulous)

Rendező: Nincs adat

Producerek: Eddie Huang, Jake Kasdan (New Girl, Ban & Kate) és Melvin Mar (Bad Teacher-filmek)

Szereplők: Constance Wu (Eastsiders), Forrest Wheeler (Mortal Kombat: Legacy), Hudson Yang, Ian Chen és Randall Park (Veep, Supah Ninjas)

Történet: Eddie Huang emlékiratai adják az alapot a Fresh Off the Boat-hoz. A történet középpontjában: egy Orlandoba érkező kínai család áll. A családfő egy ismert Steakhouse lánc tulajdonosa, ami kiterjed az egész országra. Látszólag minden rendben, próbálják élni  a tipikus amerikai álmot, de közben továbbra is fenntartják az eredeti kulturális identitásukat és családi értékeiket, amik aztán nem várt problémákhoz vezetnek.

Berendelve: Nincs adat, valószínűleg 13 epizód

Várható premier: 2015. midseason.

Kanyecc szerint: Látok benne potenciált, hiszen ha azt vesszük alapul, hogy az Aliens in America is mennyire elfuserált sorozat volt, és mégis meglett a (csonka) teljes évados berendelése, akkor itt miért ne sikerülne (bár két különböző csatornáról beszélünk)? Másrészről, ezt is csak a szimpátia fogja eldöntetni. Ha jó a történet és a karakterek is viccesek, akkor nyitott az amerikai nép a „bevándorlókra” Első blikkre adnék neki 50%-ot.

tess szerint: Nem értem az ABC, miért erőlteti ennyire ezt a kulturális érdekütköztetést ennyi. Ha jól számolom ez már a 3. ilyen komédia próbálkozásuk. Az idén a családi sitcom volt a nyerő, jövőre a nemzetiségi lesz? Amúgy egyet kell értenem Kanyecc véleményével, minden az első pár részen áll vagy bukik. Ha jók a poénok és a karakterek is szerethetően defektesek, akkor nem lesz baj, ellenkező esetben roppant kínos és erőltetett komédia forrás lesz, amiben mint tudjuk az ABC hajlamos az élen járni.


free web stats