ABC újoncok (6): Galavant

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 13, 21:15-kor a(z) Upfronts 2014: ABC témába.

GalavantOnABC-banner

Műfaj: egykamerás szitkom

Stúdió(k): ABC Studios · Rhode Island Ave. Productions.

Forgatási helyszín: Anglia.

Író(k): Dan Fogelman (Like Family, The Neighbors).

Rendező: Nincs adat.

Producerek: Alan Menken (Aladdin) és Glenn Slater.

Szereplők: Joshua Sasse (Rogue), Karen David (Pixelface, Waterloo Road), Luke Youngblood (Community), Mallory Jansen és Vinnie Jones (Elemantary) – vendégszerepben: Timothy Omundson (Psych, Jericho, Judging Amy).

Történet: egy musicalbe ültetett tündérmese jókora komikus felhanggal, melynek középpontjában egy jóképű herceg áll, aki bosszút akar állni a királyon, aki ellopta tőle élete szerelmét.

Berendelve: Nincs adat, valószínűleg 13 rész

Várható premier: 2015. midseason

Kanyecc szerint: Az a baj, hogy egyszerűen nem tudom magam elé képzelni. Látatlanban adnék neki 20%-nyi túlélési esélyt.

tess szerint: Hát bevallom elsőre sokkoló volt, de az tény, hogy mindenképpen egyedi próbálkozás. Ráadásul mind a romkom oldalról, mind a musical oldalról egy kurrens szereplő van a készítők közt, így ha adott az összhang akár jól is elsülhet a dolog. Sajnos a trend nem ezt mutatja, anno az utolsó zenés darab a Hugh Jackman főszereplésével készült Viva Laughlin volt, ami annak rendje és módja szerint elvérzett a pilot alatt a CBS-en. Tippre itt sem lesz ez másként, 10% a túlélési esélye, noha kíváncsian várom az első előzeteseket, mert ahogy mondják, ezt tényleg látni kell legalább egyszer.


free web stats