ABC újoncok (8): Forever

 
Beküldte: tess 2014 May 13, 21:45-kor a(z) Upfronts 2014: ABC témába.

ForeverOnABC-banner

Műfaj: Dráma

Stúdió: Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: New York

Író: Matthew Miller (666 Park Avenue, Chuck, Las Vegas)

Rendező: Brad Anderson (Almost Human, Fringe)

Producerek: Jennifer Gwartz (Veronica Mars, Big Shots), Dan Kin (Sherlock Holmes mozifilmek), Matthew Miller (666 Park Avenue, Chuck, Las Vegas)

Szereplők: Ioan Gruffudd (Ringer), Judd Hirsch (Damages, Numb3rs), Alana de la Garza (Law & Order), Joel David Moore (Bones), Barbara Eve Harris, Donnie Keshawarz

Történet: Dr. Henry Morgan elismert New York-i orvos szakértő, akiről kevesen tudják, hogy megszállottan kutatja a halál okát. Erre pedig minden oka megvan, ugyanis már 200 éve halhatatlan. Egy helyi nyomozónővel közösen próbálják megfejteni a múlt és a jelen nagy titkait, hátha egyszer az öröklét kulcsára bukkannak.

Berendelve: 13 epizód

Várható premier: 2014 ősze, keddenként 22 órától – a Marvel’s Agents of SHIELD felvezetésével

tess mondja: A koncepcióval engem első blikkre megvettek, mint ahogy az is biztos, hogy Anderson rendezése is ütni fog rendesen. A nagy kérdés inkább a szokásos aranyokon, a procedural betéteken és persze a karaktereken múlik. Anno a hasonló tematikával operáló New Amsterdam példának okáért piszok gyorsan kivérzett, és hát a jelenlegi ABC sorozatok többsége sem a minőségi drámájáról híres. Meglátjuk, de az első előzeteseken és a marketingen itt is a sorozat életben maradása múlhat.

Kanyecc szerint: Megvettek a koncepcióval. Nincs mese, erre nyitott vagyok. Nem érdekel a szereplőgárda, semmi más se. Elolvastam a szinopszist és azt mondtam, ide vele.


free web stats