ABC újoncok (9): How to Get Away with Murder

 
Beküldte: tess 2014 May 13, 22:00-kor a(z) Upfronts 2014: ABC témába.

HowToGetAwayWithMurder-banner-v

Előző címe: How to Get Away

Műfaj: Dráma

Stúdió: ABC Studios · Shondaland Productions

Forgatási helyszín: Philadelphia.

Író: Peter Nowalk (Scandal, Grey’s Anatomy)

Rendező: Michael Offer (Last Resort)

Producerek: Shonda Rhimes (Scandal, Grey’s Anatomy, Private Practice), Betsy Beers (Scandal, Grey’s Anatomy, Private Practice), Ann Kindberg (Private Practice, Sleeper Cell)

Szereplők: Viola Davis, Matt McGorry (Orange Is the New Black), Liza Weil (Scandal, Gilmore Girls), Aja Naomi King (The Black Box), Charlie Weber (90210), Katie Findlay (The Carrie Diaries), Billy Brown (Hostages), Tom Verica (American Dreams), Jack Falahee, Alfred Enoch, Karla Souza

Történet: Szexi és ambiciózus jogi thriller egy csoport feltörekvő joghallgatóról és az ő briliáns, ám de roppant titokzatos professorjukról, aki belekeveredik egy gyilkossági ügybe. Ráadásul, ahogy az ügy kezd egyre inkább terebélyesedni, úgy kezdi alapjaiban megrengetni az egyetem egészét.

Berendelve: 13 epizód.

Várható premier: 2014 ősze, csütörtökönként 22 órától – a Scandal felvezetésével.

tess mondja: Erre most mégis mit mondjak?! Az idei kötelező Shonda Rhimes sorozat, ami totálisan olyan lesz, mint a többi, csak ezúttal jogi környezetben fog játszódni. Szerencsénkre Rhimes a csapata keménymagját is magával hozta, így akár, ha szerencsénk van egy fiatalos és szexi Scandal pótlékot kapunk. Az eddigi híresztelések nagyon ebbe az irányba tendálnak. Ehhez viszont erős karakterek és színészi játék kell a leginkább. A mesterkélt műbalhék és a hatásvadász fordulatok ugyanis már borítékolva vannak.


free web stats