ABC újoncok (10): Marvel’s Agent Carter

 
Beküldte: tess 2014 May 13, 22:15-kor a(z) Upfronts 2014: ABC témába.

AgentCarterABC-banner

Műfaj: Dráma

Stúdió: ABC Studios · Marvel Television

Forgatási helyszín: N/a

Író: Christopher Marcus (Thor 2, Captain America 1-2), Steve McFeely

Rendező: N/a

Producerek: Michele Fazekas (Dollhouse, Reaper, Law & Order:SVU), Tara Butters (Resurrection, Dollhouse, Reaper), Steve McFeely, Christopher Marcus, Jeph Loeb (Heroes + az örök Marvel-es ember)

Szereplők: Hayley Atwell (The Pillars of the Earth, Marvel filmek)

Történet: A Captain America filmekből megismert Peggy Carter eredet története lenne, ami közvetlenül az 1. mozifilm után egy évvel játszódna, valamint az Iron Man 3 dvd-jén megjelent kisfilm egyenesági folytatása lenne. Ebben a fiatal ügynöknő a háború utáni béke éveiben próbálja megtalálni a helyét, miután a férfiak hazatérésével hirtelen perifériára kerül. Mindeközben meg kell küzdenie szerelme Steve Rogers elvesztésével, de szerencsére a későbbi Vasember apja, Howard Stark egy titkos misszió keretében talán megfelelő kiutat tud biztosítani.

Berendelve: Látatlanban direkt sorozatberendelést kapott, de az epizód számról egyelőre semmit sem tudni.

Várható premier: 2015-ös midseason-ben

tess mondja: Már tavaly ősszel ment a pletykálás, hogy a Marvel Studios és az ABC egy közös Captain America spin-off kikacsintásban gondolkodnak, ami úgy fest jövőre testet is ölthet. Ráadásul ehhez az eredeti csapatból sikerült mindenkit megnyerni, így tényleg nem lehet panasz hozzáértésre és a történeti hűségre. A nagy kérdés inkább az, a csatorna milyen perspektívából kíván a produkcióhoz nyúlni? A fáma szerint az Agents of S.H.I.E.L.D. félidejében adnák le, ami erősen event jelleget kölcsönöz a dolognak, habár ehhez egy komplexebb script dukálna. Merthogy azt nem tudom elképzelni, hogy a vezetőség mindebből egy retro köntösbe öltöztetett S.H.I.E.L.D. pótlékot szeretne csak gyártani.

Kanyecc szerint: Az ABC-nek nem nagyon lesz DC Comics-os sorozata. Ezt már lefixálhatjuk. A Marvel’s Agents of SHIELD-del noha nézettséget nem döntöget, mégis összehozza a mozirajongóit a tévésorozatokéval. Megmondom őszintén semmit se tudok Amerika kapitányáról és társairól, így újoncként vágok bele a témába.


free web stats