ABC újoncok (11): Secrets & Lies

 
Beküldte: tess 2014 May 13, 22:30-kor a(z) Upfronts 2014: ABC témába.

secretandlies-banner

Műfaj: Dráma

Stúdió: ABC Studios · Hoodlum · Kapital Entertainment

Forgatási helyszín: Wilmington, N.C.

Író: Barbie Kligman (Doctor Addison, The Vampire Diaries, CSI:NY)

Rendező: Charles McDougall (The Mindy Project, The Good Wife, Queen as Folk)

Producerek: Aaron Kaplan (The Neighbors, Back in the Game, GCB), Nathan Mayfield (SLiDE, Secrets & Lies), Tracey Robertson (SLiDE), Andrea Shay (Family Tools), Barbie Kligman (Doctor Addison, The Vampire Diaries, CSI:NY)

Szereplők: Ryan Phillippe, Natalie Martinez (Under The Dome), Juliette Lewis, KaDee Strickland (Private Practice), Indiana Evans (Lifetime’sBlue Lagoon reboot), Charles Dutton, Steven Brand (Magic City) , Kate Ashfield (Shaun of the Dead).

Történet: Az azonos című ausztrál sorozat feldolgozása, amiben egy családfő megtalálja egy meggyilkolt kisfiú holttestét. A nyomozás azonban kisvártatva a családfőt állítja be a legfőbb gyanúsítottnak, így nincs más választása, minthogy saját maga eredjen a gyilkos nyomába. A tét ugyanis hatalmas, mégis csak a családja, a jóhíre és a józan esze múlhat a dolgok kimenetelén.

Berendelve: 10 részre

Várható premier: 2015. midseason

tess mondja: Ryan Phillippe végre a sorozatos bizniszben! Hát kellhet ennél jobb hír? Az a helyzet ennek önmagában még örülnék is, csakhogy nem tudom elképzelni, hogy ez a sötét tónusú átívelős krimi működni tudjon az ABC-n. Egyszerűen nem illik bele a portfólióba, legalábbis az én nézetemben. Alaposan kiherélve és szétlúgozva persze már más a helyzet (erre utal a készítők tábora sajnos), csakhogy oda meg kár elpazarolni Phillippe tehetségét. Az első előzetesek alapján okosabbak leszünk, de addig szkeptikusan állok a dolgok elébe. 60% a túlélési eséyle.

Kanyecc szerint: Az az igazság, hogy az ausztrál eredeti sorozatnak a pilot epizódját láttam. Jó is volt, de annyira mégsem, hogy folytassam. Megint egy olyan ötletről van szó, amit nem egy epizód alatt fognak lezárni, hanem egy teljes évad alatt, már ha az évadzáróra leakarják. A Resurrection-t látván szerintem túlélheti, hiszen azt is midseason-ben kaptuk, így adok neki 80%-ot.


free web stats