ABC újoncok (12): The Wishpers

 
Beküldte: tess 2014 May 13, 22:45-kor a(z) Upfronts 2014: ABC témába.

TheWhispersABC-banner

Eredeti cím: The Visitor

Műfaj: Dráma

Stúdió: ABC Studios · Amblin Television · Grady Girl Productions.

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Soo Hugh (Under the Dome)

Rendező: Mark Romanek (főleg videóklippek)

Producerek: Justin Falvey (The Americans, Falling Skies, Smash), Darryl Frank (The Americans, Falling Skies, Under the Dome), Soo Hugh (Under the Dome), Dawn Parouse (Prison Break, Point Pleasant, Tru Calling), Steven Spielberg

Szereplők: Lily Rabe (American Horror Story), Barry Sloane (Revenge, Hollyoaks), Milo Ventimiglia (Chosen, Heroes, Mob City), Derek Webster (Revolutin, Harry’s Law), Brianna Brown (Devious Maids, Genera Hospital), Catalina Denis (The Assets, The Tunnel), Kylie Rogers (Mob City), Kyle Harrison Breitkopf (Being Human US)

Történet: Az alapot Ray Bradbury novellája adja, amiben az emberiségnek versenyt kell futnia az idővel egy idegen invázió ellen, ami a Föld legértékesebb nyersanyagforrására a gyerekekre pályázik.

Berendelve: Nincs adat, elvileg 13 epizód körül.

Várható premier: 2015. midseason.

tess mondja: Igen csak izzadtságszagú önismétlő hangulata van a dolognak, de persze a Spielberg vezette készítői kollektíva javíthat a helyzeten, habár túlzott elvárásaink ne legyenek. Mindazonáltal üdítő látni, hogy a csatorna szeretné a portfóliójába visszahozni a sci-fit, ami feldolgozása óta hiányzik. Kérdés, ez a mostani próbálkozás értelmesebb kikacsintás lesz-e, mint a pár évvel ezelőtti remake. Ha igen, akkor csak nyerhetünk a dologgal, de a csajos-családias hangnemtől így sem tudunk megszabadulni. Most komolyan, gyereke mint erőforrás?! Ehhez piszok erős és komplex script kell, hogy lecsússzon a torkomon. 40% a túlélési esélye.

Kanyecc szerint: WTF! Mi ez a borzadály ötlet? Nincs ellenem a sci-fi a tévében, de ez így nagyon vérszegénynek néz ki. Oké, a producerek között egy Falling Skies-es tag is helyet kap, ami valami reményre biztat a megvalósítás terén, de az, hogy Soo Hugh-tól kapjuk a pilotszkriptet valamiért mégis elrettent az egésztől. Az Under the Dome-ot az elején ki nem állhattam. Mindezt alapul véve: 25%-ot adnék neki.


free web stats