ABC újoncok (1): Selfie

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 13, 19:59-kor a(z) Upfronts 2014: ABC témába.

selfie-banner

Műfaj: egykamerás szitkom

Stúdió(k): Piece of Pie Productions · Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író(k): Emily Kapnek (Suburgatory, As Told by Ginger, Emily’s Reasons Why Not)

Rendező: Julie Anne Robinson (Suburgatory, Weeds)

Szereplők: Allyn Rachel, David Harewood (Homeland), Da’Vine Joy Randolph, John Cho (Sleepy Hollow, Go On, FlashForward), Karen Gillan (Doctor Who), Natasha Henstridge (The Secret Circle) és Tim Peper (Carpoolers, The Guiding Light).

Történet: egy huszonéves lány áll a középpontban, aki jobban szereti a „Like”-okat, mint a valóéletből érkező kedveléseket. Élete gyökerestül megváltozik akkor, amikor egy megalázó szakításon esik át, amit felvesznek és feltesznek az internetre. A videó vírusként terjed, melyből nem kis népszerűségre tesz szert az egyik közösségi oldalon.

Berendelve: Valószínűleg 13 részre, első ízben.

Várható premier: 2014 ősze, keddenként 20 órától.

Kanyecc szerint: Jelenpillanatban a Selfie, mint jelenség vírusként működik a világon. A címválasztásért jár a piros pont, ahogy a történetért is, hiszen egy átlagosnak tűnőt dobtak fel egy olyan ötlettel, ami a modern világban jelen van. Pontosan ezért, mert annyira naprakész minden téren bízom a sikerében. Első blikkre adnék neki 60%-ot, mert mégis csak egy keddi szitkomblokkot kell vele megalapoznia az ABC-nek.

tess szerint: Az utóbbi években az ABC őszi sitcom felhozatala egészen erősre sikerült, noha kivétel nélkül minőségromlás következett be. A Selfie esetében is látom az opciót, de egyszerűen elképzelni sem tudom, miként tudna ez egy egész évadon keresztül működni a kötelező klisék és panelek nélkül. A szereplőgárdán most is rengeteg minden múlhat, ezzel jelen állás alapján nincs semmi probléma, de hát láttuk, mi lett a Trophy Wife sorsa. Tipikus 50-50, de tippre a hangulattal nem lesz gond.


free web stats