ABC újoncok (4): Manhattan Love Story

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 13, 20:45-kor a(z) Upfronts 2014: ABC témába.

ManhattanLoveStoryABC-banner

Előző címe: My Thoughts Exactly

Műfaj: egykamerás szitkom

Stúdió(k): ABC Studios · Brillstein Entertainment Partners.

Forgatási helyszín: New York.

Író: Jeff Lowell (Two and a Half Men, Common Law, Just Shoot Me!)

Rendező: Michael Fresco (Northern Exposure, Providence, Better off Ted).

Producerek: Peter Traugott (Samantha Who?, Do No Harm), Rachel Kaplan (Do No Harm) és Robin Schwartz.

Szereplők: Analeigh Tipton (Hung), Chloe Wepper, Jade Catta-Preta (Daddy Knows Best), Jake McDorman (Shameless, Greek, Are You There, Chelsea?), Kurt Fuller (Psych, Parenthood, Better with You) és Nicolas Wright (Accidentally on Purpose).

Történet: egy romantikus komédiáról beszélhetünk, melyben egy fiatal pár kapcsolatára helyeződik a hangsúly – a csavart azt fogja adni, hogy hallhatjuk cenzúrázatlan belső monológjaikat is.

Berendelve: 13 epizód

Várható premier: 2014 ősze, keddenként 21 órától – a Selfie felvezetésével.

Kanyecc szerint: Próbáltam róla valami részletesebb szinopszist találni, de mindenhol ennyit írtak hozzá. A sztorija alapján nem győztek meg, simán ki tudom belőle nézni a gyors kaszát. Az pedig, hogy vele fogják felvezettetni a Marvel’s Agents of SHIELD-et külön vicc kategória. Az ABC vagy nagyon bízik benne, vagy nagyon hülye. Semmiképpen se jósolok neki túlélést, maximum 10%-nyi esélyt adok neki.

tess szerint: Basszus, így kell ezt csinálni, egy korrekt készítői kollektíva, pár komikus vénával remekül megáldott színész és egy végtelenül egyszerű, ám annál eredetibb alaphelyzet. Ilyenből kéne sok, sőt rengeteg! Persze mindezt első blikkre mondom, lehet a valóság cseppet sem tűnik ennyire bizalomgerjesztőnek. Mindenesetre látni benne az eredeti potenciált, de az ABC töketlenség is rendesen érződik. Ide kéne egy korrekt felvezetés nem a Black-ish elé! Tippre ez is a pozicionáláson fog elvérezni és ezen Kurt Fuller pimaszul egyedi komédiája sem fog tudni segíteni. 30% a túlélési esélye.


free web stats