CBS újoncok (1): The McCarthys

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 14, 21:12-kor a(z) Upfronts 2014: CBS témába.

The-McCarthys-banner

Műfaj: egykamerás többkamerás szitkom

Stúdió(k): Olive Bridge Entertainment · Sony Pictures Television.

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Brian Gallivan (Are You There, Chelsea?)

Rendező: Fred Savage (2 Broke Girls, Modern Family, Friends with Better Lives).

Producerek: Richie Schwartz (Outlaw, Eagleheart, The Michael J. Fox Show) és Will Gluck (The Loop, The Michael J. Fox Show, Andy Richter Controls the Universe)

Szereplők: Jack McGee (Players, The Whole Truth, Common Law), Jacki Weaver, Jake Lacy (Better with You, The Office), Jessica Chaffin (New Girl, Zoey 101), Jimmy Dunn és Joey McIntyre (Boston Public)

Történet: egy nagy ír katolikus, sport-őrült Boston-i család áll a középpontjában, illetve annak egy meleg fiú tagja, akinek bűne nem a szexualitásban rejlik, hanem abban, hogy minél kevesebb időt töltsön családjával. – A projekt 2013-ban is futott, akkor még egykamerás verzióban, azóta többkamerásra változtatták.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: Ősszel a csütörtöki komédia blokkban közvetlenül a Two and a Half Men után

tess szerint: Tippre ez egy harsány, politikailag inkorrekt komédia lesz, ami előszerettel lubickol majd a sztereotípiákban. Minden a kakrakterek kidolgozottságán és a színészeken múlik majd, egyszóval tipikus konzervhumor lesz, de a csatorna nagyon lát benne potenciált. Én sajnos nem. De komolyan, még a színészek közül sem ugrott be egyik névről sem, hogy oké, ő tényleg igazi komikus lenne. Az első előzetesek után persze okosabbak leszünk, de én látatlanban igen csak leírom az egészet. 25% a túlélési esélye.


free web stats