CBS újoncok (2): CSI: Cyber

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 14, 21:27-kor a(z) Upfronts 2014: CBS témába.

csi-cyber

Backdoor pilot értékelése: 2.5/5 – Kritika

Műfaj: dráma

Stúdió(k): CBS Television Studios · Jerry Bruckheimer Television

Forgatási helyszín: Nincs adat

Írók: Ann Donahue (CSI-franchise, Murder One), Anthony E. Zuiker (CSI-franchise) és Carol Mendelsohn (CSI-franchise, The Defenders, Melrose Place)

Rendező: Eagle Egilson (The Whole Truth, Dark Blue, CSI: Miami, Miami Medical).

Producerek: Jerry Bruckheimer (CSI, Hostages, The Whole Truth, Chase), Jonathan Littman (CSI-franchise, The Amazing Race, Hostages, Dark Blue) és Mary Aiken.

Szereplők: Patricia Arquette (Medium, Boardwalk Empire)

Történet: Új helyszínelők érkeznek. A célkeresztben a cyber-bűnözés, napjaink egyik fő problémája. Az elkövetők az internetet használják fel, hogy másokat megkárosítsanak és nyomaikat eltüntessék, illetve zsaroljanak bárkit bármivel. Egy új részleget ismerhetünk meg, akik az ilyen ügyek megoldására specializálódtak.

Berendelve: Várható fél évad, azaz 13 részes lesz.

Várható premier: 2015-ös midseason-ben vasárnap esténként a 22 órás slotban

Kanyecc szerint: Láttam a backdoor pilotot (írtam is róla). Nem volt semmi baj vele. Egyedül Patricia Arquette-t kell megszoknom. Az „próbaepizódban” elénk tárt ügy tetszett. Maga a megvalósítás néhol sántított, de van benne potenciál. Talán kicsit elkéstek vele, sőt biztos, hiszen az internet már aranykorát éli, és ez az ötlet inkább a fellendülésének időszakában állta volna meg a jobban a helyét, ettől függetlenül végre egy újabb közegből tudnak ügyeket meríteni, ami a kockákat is lekötheti – mint engem. Mellesleg a Hacktion kvázi ellenfele lehet, ami már a 6. évadjánál araszol. Tippre ez most be fog futni, azaz nagyon szeretném, ha olyan színvonalat szállítanának, mint a CSI 14×21-ben.

tess szerint: Mivel nem láttam a backdoor pilotot, így elképzelni sem tudom ezt a fajta új irányvonalat. Nem mondom, pár részen keresztül biztosan van benne potenciál, de hosszútávon lövésem sincs ez mire lenne elég. Arquette leigazolása remek húzás, de nem hiszem, hogy csak rajta múlna a dolog sikeressége. Anno Whitaker sem volt elég a Criminal Minds spin-offhoz, szóval csak óvatosan az igényekkel. Így aztán tényleg minden a készítők fantáziáján és persze a látványon múlik majd. Apropó látvány, a cyber bűnözésnél ez mit takarhat? CGI betétekkel feltubózott gépírókat?


free web stats