CBS újoncok (3): NCIS: New Orleans

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 14, 23:46-kor a(z) Upfronts 2014: CBS témába.

NCIS-New-Orleans-banner

Backdoor pilot értékelése: 0/5 – Kritika

Műfaj: dráma

Stúdió(k): CBS Television Studios

Forgatási helyszín: Nincs adat.

Író(k): Gary Glasberg (NCIS, The Mentalist, Bones, Shark)

Rendező: Nincs adat.

Producerek: Mark Harmon (NCIS, Charlie Grace)

Szereplők: CCH Pounder (Sons of Anarchy, Warehouse 13, Brothers), Lucas Black (American Gothic), Paige Turco (Person of Interest, The 100, Big Shots), Scott Bakula (Looking, Chuck) és Zoe McLellan (JAG, Dirty Sexy Money).

Történet: Az NCIS spinoff ötlete. A New Orleans-i csapatot ismerhetjük meg, akik ugyanolyan ügyekre szakosodtak, mint az anyasorozatban lévők. Főszerepben a „King”, akit azért hívnak így, mert amikor megnyitották a NOLA irodát volt egy hatalmas drogfogása, mellyel megtisztította az egész környéket a kártékony „portól”, ami miatt családként tekint rá az egész város.

Berendelve: 13 epizód

Várható premier: 2014. ősze, keddenként 21 órától – az NCIS felvezetésével.

Kanyecc szerint: Azért éreztem fontosnak megosztani, hogy „King” áll a középpontban, mert a backdoor pilotnál nagyon idegesítő volt állandóan hallgatni ezt a becézgetését. Mellesleg az NCIS: Red-et többre értékeltem, szóval a logikát sehogy sem értem. A döntés háttérében biztosan az állhat, hogy ha már a CSI-nek is volt 3 spinoffja, akkor neki is legyen egyidőben a képernyőn. Most megkapja a CBS, de vajon érdemes volt mindezért eladni a lelküket? Ha engem kérdeztek: Nem. Örülnék, ha megbukna.


free web stats