USA DVD premier: 2008-07-01 (27. hét)

 
Beküldte: Kanyecc 2008 July 11, 2:18-kor a(z) DVD témába.

Jó régen írtunk már DVD-megjelenésről. Itt a nyár, még sincs időnk a pótlásra. Első menetben július első két hetének DVD megjelenése következne, majd megpróbáljuk kivitelezni, hogy a kimaradt 10-11 hetet is pótoljuk. (Tavalyi próbálkozást elnézve, nem sok reményt fűzők hozzá, de még semmi sincs veszve.) Szerencsére a DVD-morzsákat rendjén visszük, az újdonságokról így nem maradhattok le.

Első ízben jöjjenek a híresebb DVD. Itt van mindjárt a Mad Men első évadja, mely megjelent sima DVD-n, illetve Blu-ray formában. Mindezért a Lionsgate Films stúdió kezeskedett. A sima formátum három lemezes verzióban kapható, míg a feljavított képminőségű négy lemezen. Extrákról sajnos nem tudok semmit, viszont azt igen, hogy július 27-én kezdődik el a második évadja, továbbá a díszdobozosan kerülhet ki a reklámokhoz nagyon közelálló AMC-s kedvenc. Emellett még megjelent a TNT-s The Closer harmadik évadja. A 14 epizód 4 lemezen kapott helyet extrákkal dúsítva. A negyedik évadja hamarosan elkezdődik. Lehet felfrissíteni, illetve pótolni a kimaradásokat. Még az ismertebbek között emelném ki a 30 Days című doku-reality-t, melynek második évadja szintén ekkor került a boltok polcaira. 6 rész 2 lemezen kapható, extrák itt is vannak.

Kevésbé ismertek között ott van a Walker, Texas Ranger (borító) ötödik évadja. Szerintem senkinek sem kell bemutatni ezt a sorozatot. Természetesen, a CBS-en ment, miért ne?! …ahol ’93 és ’01 között megélt jó pár évadot. (Nem fogom kiszámolni, ilyen késői időpontban.) Aztán még kijött a The Streets of San Francisco (borító), azaz San Francisco utcáin című sorozat második évadjának első fele. Hazánkban a Viasat 3-on megy/ment. És persze a sorból a House of Payne (borító) második válogatását se feledjük ki, melyen 21-40. epizódig kerültek fel a részek.

Végezetül, a „ne költs rá pénzt” kategória: az Anglo Saxon Attitudes (borító) minisorozat, a BraveStarr (borító) második válogatása, a The Care Bears – King Of The Moon, a Ganges sima (borító) és Blu-ray (borító) formában, a ’Til Death Do Us Part (borító) első évadja és a Tori & Dean: Inn Love (borító) első évadja.


free web stats