CBS újoncok (8): The Odd Couple

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 15, 9:37-kor a(z) Upfronts 2014: CBS témába.

Odd-Couple-banner

Műfaj: többkamerás szitkom

Stúdió(k): Tannenbaum Company · Timberman-Beverly Productions

Író(k): Joe Keenan (Frasier, Glee, Despreate Housewives)

Rendező: N/a.

Producerek: Carl Beverly (The Club, Unforgettable, Justified, Elementary), Eric Tannenbaum (Two and a Half Men, Rob), Kim Tannenbaum (Two and a Half Men, Rob), Matthew Perry (Go On, Mr. Sunshine), Neil Simon és Sarah Timberman (The Club, Unforgettable, Justified, Elementary).

Szereplők: Georgia King (The New Normal, Sugartown), Lindsay Sloane (Help Me Help You), Matthew Perry (Friends, Go On, Mr. Sunshine), Sarah Baker (Go On), Thomas Lennon (Sean Saves the World) és Wendell Pierce (The Michael J. Fox Show, Treme, The Wire).

Történet: a klasszikus sorozatnak a rebootját kapjuk meg, melyben a rendetlen Oscar Madison és a körültekintő Felix Unger kap szerepet, akik szobatársak.

Berendelve: Nincs adat, valószínűleg 13 epizód.

Várható premier: 2015. midseason.

Kanyecc szerint: Az eredeti sorozat kimaradt az életemből. A Two and a Half Men-ből az utolsó évadot várjuk, ami arra ad következtetni, hogy a CBS vele szeretné pótolni az üresen maradó étert. Midseasonben jön csak. Túlságosan ez az ötlet se nyűgözött le. Matthew Perry sorozatpestise tovább fog pusztítani. A Studio 60…, a Mr. Sunshine és a Go on után tippre megvan a negyedik kaszája zsinórban.


free web stats