CW újoncok (1): The Flash

 
Beküldte: tess 2014 May 15, 20:59-kor a(z) Upfronts 2014: The CW témába.

the-flash

Műfaj: Dráma

Stúdió: Warner Bros. Television, DC Comics, Berlanti Productions

Forgatási helyszín: Vancouver

Író: Greg Berlanti (Arrow, The Tomorrow People, Everwood, Dirty Sexy Money), Andrew Kreisberg (Arrow, Eli Stone, Boston Legal), Geoff Johns (Arrow, Blade: The Series)

Rendező: David Nutter (most komolyan soroljam?)

Producerek: Greg Berlanti (Arrow, The Tomorrow People, Everwood, Dirty Sexy Money), Andrew Kreisberg (Arrow, Eli Stone, Boston Legal), Geoff Johns (Arrow, Blade: The Series)

Szereplők: Grant Gustin (Arrow, Glee, 90210), Jesse L. Martin (Smash, Las & Order), Danielle Panabaker (Shark, Justified), Candice Patton (The Game), Tom Cavanagh (Ed, The Following, Royal Pains), John Wesley Shipp (Dawson’s Creek)

Történet: A sztoriról sok újdonságot nem lehet elmondani, aki látta az Arrow-s backdoor pilot-ot és olvasta a képregényeket az mindent tud. Barry Allen édesanyja 11 éves korában meglehetősen bizarr és rejtélyes körülmények közt meggyilkolták. A hatóságok természetesen az apját vádolták meg tévesen és így a család élete romokba hullt. Napjainkban Allen egy kitűnő helyszínelő, aki tovább nyomoz édesanyja gyilkosa után, de egyelőre eredménytelenül. Azonban egy, a S.T.A.R. Labs-ben bekövetkezett baleset következtében hirtelen hatalmas előnyre tesz szert a bűnüldözés területén.

Berendelve: Szokás szerint csak fél évadra.

Várható premier: Ősszel kedd esténként a 20 órás slotban a Supernatural-lal párban.

tess szerint:No komment, a CW megtalálta a következő aranytojást tojó tyúkot. A készítők ugye egytől egyig bizonyítottak már, a szereplők zöme is feltörekvő tehetség és hát David Nutter sem az az ember, aki sűrűn mellényúl. Hogy a DC füzetek szolgáltatta kreatív alapot és őrületes fanboy armadát már ne is említsem. Itt nem az a kérdés, hogy sikeres lesz vagy túlél, hanem sokkal inkább az, hogy meddig viszi? A készítők és Pedowitz állítása szerint a Central City-i események egészen más perspektívából lesznek majd prezentálva, ami ugye bármi lehet, de néhány crossover és egy összefűződő univerzum, azért csak elégnek kell lennie.


free web stats