CW újoncok (2): iZombie

 
Beküldte: tess 2014 May 15, 21:24-kor a(z) Upfronts 2014: The CW témába.

izombie

Műfaj: Dráma

Stúdió: Warner Bros. Television, DC Comics, Rob Thomas Productions

Forgatási helyszín: Vancouver

Író: Rob Thomas (Veronica Mars, Party Down, Cupid), Diane Ruggiero (Veronica Mars, The Ex List, That’s Life)

Rendező: Rob Thomas (Veronica Mars, Party Down, Cupid)

Producerek: Dan Etheridge (Veronica Mars, Party Down, The Carrie Diaries), Danielle Stokdyk (Big Shots, Veronica Mars), Rob Thomas (Veronica Mars, Party Down, Cupid), Diane Ruggiero (Veronica Mars, The Ex List, That’s Life)

Szereplők: Rose McIver (Masters of Sex, Once Upon a Time), Robert Buckley (666 Park Avenue, One Tree Hill, Lipstick Jungle), Malcolm Goodwin (Breakout Kings), David Anders (Heros, Alias, The Vampire Diaries), Alexandra Krosnery (Last Man Standing), Nora Dunn (Entourage), Rahul Kohli

Történet: Újabb DC képregény feldolgozás, melyben egy fiatal és tehetséges rezidens egy party alkalmával zombik áldozata lesz. A támadást ugyan túléli, de az élete alaposan megváltozik. Nappal unottan éli a hétköznapi emberek világát, amit a környezete abszolút nem tud mire vélni. Éjszaka pedig a helyi hullaházban ismeretlen holttestek agyából csemegézik. Azonban ezzel az áldozatok emlékét is magáévá teszi, így miután lebukik a főnöke előtt közösen kezdenek el nyomozni a névtelen áldozatok gyilkosai után.

Berendelve: Vélhetően fél évadra, azaz 13 részre.

Várható premier: 2015-ös midseason-ben.

tess szerint: Basszus, ennyire elbaszott koncepciót nem minden héten talál az ember. Oké, képregényes frontos több ehhez hasonló sorozat is fut, de hogy miért pont ezt választotta be a CW. Egyszerűen totálisan műfajidegen koncepciónak tűnik, plusz a hasonló Beauty & the Beast is igen csak kallódik a képernyőn. Ellenben ha valaki kitudja hozni a könnyed tini drámát és a maximumot a témából, akkor az Rob Thomas és kompániája. Ettől függetlenül viszont továbbra is szkeptikus vagyok, szóval csak óvatos 50% a túlélési esélye.


free web stats