CW újoncok (3): Jane the Virgin

 
Beküldte: tess 2014 May 15, 22:14-kor a(z) Upfronts 2014: The CW témába.

jane-the-virgin

Műfaj: Dráma

Stúdió: CBS Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Perla Farías, Jennie Snyder (Emily Owens MD, 90210)

Rendező: Brad Silberling (Reign)

Producerek: Jorge Granier, Gary Pearl (10.5: Apocalypse), Brad Silberling (Reign), Benjamin Silverman (K-Town, Fashion Star), Brad Silberling (Reign)

Szereplők: Gina Rodriguez (Army Wives), Justin Baldoni (Single Ladies), Brett Dier (Ravenswood, The LA Complex), Andrea Navedo (How to Make It in America), Yael Grobglas (Reign), Ivonne Coll, Jaime Camil, Diane Guerrero (Orange is the New Black)

Történet: Megint csak egy feldolgozás, de az alapot ezúttal egy Venezuelai soap adja. Jane a 23 évesen két dolgot tart fontosnak az életben, a szappanoperák túlcsorduló romantikáját (szegényem), valamint a szüzességének a megóvását a házasságig. A legnagyobb vicc, hogy ezen kritériumok alapján még az ideális férfit is megtalálja magának egy nyomozó személyében. Azonban mielőtt az idilli jövőkép beteljesülhetne egy orvosi rutineljáráson véletlenül mesterségesen megtermékenyítik, ráadásul az apa nem más, mint a főnöke.

Berendelve: Vélhetően fél évadra, azaz 13 részre.

Várható premier: Ősztől hétfő esténként a 21 órás slotban közvetlenül a The Originals után

tess szerint: Anyám borogass! Ez most vagy annyira vállalhatatlan lesz, hogy egyszerűen kínszenvedés lesz minden perce vagy csak simán annyira infantilisen szar lesz, hogy muszáj nézni. Amúgy nem értem a csatornát, az Emily Owen MD totál bukta volt, erre most a készítőjével visszahozzák ezt a kínos dramedy vonalat megint a képernyőre. Ráadásul a casting is foghíjasnak tűnik, szóval ha van Isten, akkor nem sokat marad képernyőn. 30% a túlélési esélye.


free web stats