CW újoncok (4): The Messengers

 
Beküldte: tess 2014 May 15, 22:36-kor a(z) Upfronts 2014: The CW témába.

the-messengers

Műfaj: Dráma

Stúdió: CBS Television

Forgatási helyszín: Albuqueque

Író: Eoghan O’Donnell (Teen Wolf)

Rendező: Stephen Williams (Lost, Person of Interest)

Producerek: Basil Iwanyk (The Expendables filmek), Ava Jamshidi, Kent Kubena,

Szereplők: Shantel VanSanten (Gang Related, One Tree Hill),  Jon Fletcher (City of Dreams), Sofia Black-D’Elia (Betrayal, Gossip Girl), JD Pardo (Revolution),  Joel Courtney (Super 8), Anna Diop (Everybody Hates Chris), Diogo Morgado (Son of God)

Történet: Egy azonosítatlan tárgy zuhan az Új-Mexikói sivatagba, melynek lökéshulláma majdnem végez 5 emberrel. Azonban a becsapódást követően egy órával az áldozatok megmagyarázhatatlan mód visszatérnek az élők közé. Az 5 idegen ezután rejtélyes mód kapcsolódik egymáshoz, sőt bizonyos képességekre is szert tettek. Legfőbb feladatuk pedig nem más, mint egy közelgő fenyegetés megakadályozása, ami könnyedén az emberiség vesztét okozhatja. Vagy lehet, hogy pont ők okozzák majd?

Berendelve: Vélhetően fél évadra, azaz 13 részre.

Várható premier: 2015-ös midseason-ben.

tess szerint: Roppant ígéretes egyvelegnek tűnik a The Messenger, még ha a mögöttes készítői credit igen csak foghíjas. És ezen még a Lost házi rendezője sem tud sokat segíteni! Azonban a bibliai ihletésű sztori, az egyéni karakterdráma és a rejtélyközpontú tálalás még akár meg is lephet minket. Anno a fene se gondolta a The 100-ról, hogy ennyire betalál a CW-n, szóval miért ne? Óvatos 50% a túlélési esélye.


free web stats