Plakátba zárva: Defiance – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 25, 17:40-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Lock it in Ark Hunters! Defiance® for PC is going Free-to-Play June 4, just in time for Season 2 of the show which starts June 19 for US viewers and June 20 in Germany, Spain, Australia, Latin America, and Asia. Our console launch will follow shortly after, with Defiance Free-to-Play for PS3™ targeted for July 15!

– írja a Defiance hivatalos oldala, köszi a jelzést Bgabor-nak.

Ketyeg az óra, nyakunkon a Defiance 2. évadjának nyitánya. Múlt héten közöltünk a sorozathoz egy hosszabb előzetest, melyben az egyik kommentező felhívta a figyelmüket arra, hogy június 4-től nem kell pénzt fizetni azért, hogy kipróbáljuk a sorozathoz kapcsolódó netes játékot. Aki eddig az anyagiak miatt hanyagolta a témát, azoknak ez egy remek hír. (Én maradok a Diablo 3 világában, egy játék bőven elég és sok.)

Amit lehet tudni a folytatásról, hogy június 19-én folytatódik. A visszatérő szereplők sorában fel fog tűnni Linda Hamilton. Még márciusban leadott a Syfy egy webes mellék sztoris websorozatot, ami a Defiance: The Lost Ones címre hallgatott. 5 webrészről van szó, nagyjából 20 percnyi futomidőről, aki akarja, pótolja. A Viasat6 jóvoltából már a magyarok is szintre kerültek, de vajon hányan lesznek köztük olyanok, akik váltanak angol szinkronra?

Defiance-S2-poster


free web stats