Plakátba zárva: The Strain

 
Beküldte: tess 2014 June 30, 8:23-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Az HBO-s The Leftovers mellett talán a szezon leginkább várt sorozata itt a szerkesztőségben a Guillermo del Toro – Carlton Cuse páros nevével jegyzett The Strain, de ezt már új is tudjátok az eddigi ódák után. Mint ahogy azt is, hogy az FX nem titkolt célja a produkcióval a horror műfaj, különösképpen a vámpíros rémisztgetés megreformálása. Amerika meg persze odavan a borzongásért, elég csak megnézni az egyre terebélyesedő box office bevételeket, hogy a műfaj televíziós térhódítását ne is említsem. Azonban Amerika nem is lenne Amerika, ha mindez nem keveredne egy jókora prüdériával!

“We are in the process of replacing the key art for The Strain on outdoor media in several locations.” – az FX válaszreakciója

Történt ugyanis, hogy az ominózus első The Strain plakát (igen, a szemes az!) sokaknál kiverte a biztosítékot, így alig pár héttel a premier előtt az FX marketinges részlege kénytelen volt meghátrálni és újra pozíciónálni a kampányt. Ez persze a Mondo mindig kreatív agyait cseppet sem tudta meghatni.

the-strain-poster1the-strain-poster2


free web stats