Yahoo! mentette meg a Community-t

 
Beküldte: Kanyecc 2014 July 1, 0:06-kor a(z) Berendelés témába.

Tegnap lejártak az egyeztetés időszaka, miszerint elvileg a Community-t már halottként kellene számontartanunk, de a Sony Pictures Television-nek sikerült otthont találnia. A Hulu és a Netflix elzárkózott előle, ahogy az Amazon se nyitotta ki az ajtaját a fan-favorit szitkomnak, viszont még ott a Yahoo! is, amit számon kell tartani. Összehozták, 13 epizódos 6. évadját berendelték a sorozatnak. Valószínűleg az utolsó lesz, ez a tény jelenleg senkit se foglalkoztat annyira.

A stúdió komoly egyeztetéseket kezdett a Hulu-val. Sokan úgy hitték, hogy itt fog folytatódni, azonban a két félnek nem sikerült közös megállapodásra jutni, viszont a jelek szerint volt B-terve a Sony-nak. Ez már a múlt, túlélte, vajon meg lesz a #SixSeasonandtheMovie hashtagből a film rész is? Ősszel jön a folytatás!

A végére pedig Kathy Savitt, a Yahoo! egyik fejesének interjú szösszenete:

Yahoo is all about connecting the best creators to the audiences who love their work, Community has an incredibly passionate and loyal fan base who have fought hard to keep this amazing show alive. We couldn’t be more excited to work with Dan, Joel, and the entire cast, as well as Sony, to deliver a great season 6.”

community


free web stats