Sleepy Hollow képregény érkezik ősszel

 
Beküldte: tess 2014 July 6, 15:02-kor a(z) képregény témába.

Az utóbbi években mondhatni, trendé vált a különböző fanfavorit sorozatok univerzumbővítése, amire ugye a képregényes platform az egyik leginkább kézenfekvőbb és persze költséghatékonyabb alternatíva. Nincs ez másként a FOX népszerű újoncával a Sleepy Hollow-val sem, amihez a Boom! Studios nemrégiben jelentett be egy 4 részes képregény kikacsintást. A tervek szerint a képregény részenként két történetet fog tartalmazni, melyek a sorozat 1. évadja alatt játszódnak majd. Az írói munkálatokat Marguerite Bennett jegyzi majd, míg társai Noelle Stevens és Jorge Coelho rajzoló lesznek. A várható megjelenés október 15-én lesz esedékes, vagyis bőven a 2. évados FOX premier után.

Természetesen siker esetén Bennett szívesen folytatná a képregényt, sőt már komoly évad tervek is megfogalmazódtak a fejében, lévén nagy rajongója a szériának, amit egy interjúban ki is hangsúlyozott:

A brilliant, quirky, scary, fun show, and we’re fighting to live up to it every minute, in every way.

Bennett hajbókolását én speciel kissé túlzónak tartom, az 1. évad ugyan korántsem váltotta meg a világot, jobbára egy erős közepesként tudnám osztályozni, ellenben ezzel még így is az idei network felhozatal egyik meghatározó alkotása tudott lenni.

sleepy-hollow-comics-1sleepy-hollow-comics-2


free web stats