#Napi téma: Hány sorozatot hoztál szintre?

 
Beküldte: Kanyecc 2014 July 30, 18:46-kor a(z) Szavazás témába.

Belekezdünk valami újba, kicsit megpróbáljuk interaktívabbá tenni az oldalt. Manapság nincsen sok cikk, révén mert szabadidőnk jóval kevesebb és továbbra se feledjetek el egy fontos tényt: Mi csak hobbiból csináljuk, ha arra kerülne a sor, hogy kényszerből, akkor már rég baj lenne. Tehát belefogok valami újba, legyen a neve mondjuk: #Napi téma. Gondolom adja magát, mire is számítsatok?! Felteszünk egy egyszerű kérdést, Ti pedig kattintatok kettőt és a végén mérlegelünk.

A 2014-es nyaram nem úgy alakult, ahogy azt elterveztem. Szerencsére jó értelemben kell mindezt érteni. Sikerült munkahelyet váltanom, ahol igaz több a munkaidő, ezáltal kevesebb a blogra, illetve a sorozatdarálásra jutó. Nem tudom, ki-mennyi sorozatot fogadott meg májusban, hogy az idényzárásával, a nyári szünidőben szintre hoz, hogy aztán az őszi hajtásban már csak heti szinten újra mérlegen tudja tartani magát. Részemről eddig gyalázatos a felállás. Legalább 10 visszatérőt és újoncot néztem ki, melyeket mindenképp szeptemberre szintre akarok hozni, ebből eddig csak egyet sikerült kiviteleznem. Nem titok, a Modern Family-ről van szó, és az se, hogy a következő a Hawaii Five-0 és az Arrow lesz, majd pedig a Person of Interest-re akarok sort keríteni. Ezek még teljesíthetőek, hiszen 5-10 résszel vagyok elmaradva átlag, de akar olyan is, ahol évadokkal, mint pl.: a Homeland.

Adja is magát a kérdés: Hány sorozatot akartok a szeptemberi dömpingre szintre hozni? – Természetesen célkereszt alatt a nyári darálási időszak. Nem azt kérdezzük, hogy mennyi évadot láttál a 2013/14-es idény kínálatából; hanem azt, hogy májustól szeptemberig mennyit akartok kivesézni. Lehet itt régi, új, klasszikus vagy más jellegű. Én, mint írtam 10-et lőttem be, de lehet akad köztük még falánkabb. Lássuk:

[poll id=”62″]

És ha van időd, akkor komment formájában várjuk a szám mellé listát is. :) A blogger kollégáktól is természetesen!


free web stats