Nicola Peltz @ Harper’s Baazar

 
Beküldte: tess 2014 August 3, 15:14-kor a(z) cukorfalat témába.

Két éve álmomban sem gondoltam, hogy a Carlton Cuse kreatív bábáskodása alatt összehozott Psycho feldolgozás/előzménysorozat életképes lesz. Már önmagában a témaválasztás is kissé nyakatekert volt, elvégre nem mindennap látunk egy olyan előzmény sorozatot, melynek kontextusát a jelenbe helyezi a készítő, miközben aktívan merít a ’60-as évekbeli eredetiből. Ettől függetlenül a Bates Motel címen futó előzménysorozat mégis siker lett, sőt egyes közegekben kifejezetten fanfavorit szereplőként tetszeleg. A sikerhez viszont Cuse kreatív zsenije mellett kellett egy ambiciózus fiatal casting is, akik játszi könnyedséggel vették a kínálkozó akadályokat. Köztük volt Nicola Peltz is, aki első körben amolyan kötelező egydimenziós eyecandy benyomását keltette. Azonban a folytatásra szerencsére megvillanthatta a színészi zsenijét, noha a Cuse vezette írói kollektíva sokszor igen hitványul bánt a karakterével. Olyannyira, hogy a hype faktorban és érdeklődésben erősen visszaeső 2. évadból már a legelején ki is írták a karakterét.

Aggodalomra persze semmi ok, Peltz kisasszony az awesome gyáros Michael Bay legújabb Transformers mozijában kapott főszerepet, ami aztán egyszerre ismerté tette a világ számára. A gond ezzel a szerepel csak annyi volt, hogy ő volt a jócsaj a filmben! Szerencsénkre a nemrégiben lezajlott Comic-Con kapcsán a készítők bejelentették, Nicola Peltz karaktere visszatér a 3. évadra! Ez pedig komoly karakterdrámákhoz vezethet még, lévén Normant és testvérét is gyengéd kapcsolatok fűzik Bradley karakteréhez. És ha már Bates Motel és 3. évad, akkor az is kiderült, hogy Norma testvére Caleb is fontos szereplője lesz az évadnak, valamint a Nestor Carbonell által alakított Romero sheriff múltjába is végre betekinthetünk.

Addig viszont még hátravan jó pár hónap, így tessék beérni Max Abadian fotósorozatával, amit a Transformers kapcsán készített a Nicola Peltz-ről a kínai Harper’s Baazar magazinnak.

s-baazar-02

s-baazar-01s-baazar-03s-baazar-04s-baazar-05s-baazar-06s-baazar-07s-baazar-08


free web stats