Emlékeztető: Az élet csajos oldala – 2. évad | A híd – 2. évad | Az uralkodónő

 
Beküldte: tess 2014 August 21, 17:07-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma 18:30-kor az RTL II műsorán: 2 Broke Girls – 2. évados premier
Ma 21:00-kor a FOX műsorán: The Bridge – 2. évados premier
Ma 22:05-kor a FEM3 műsorán: Reign – pilot

Igazából sok ragoznivaló nincs rajta, az RTL II menetrendszerűen folytatja a Michael Patrick King – Whitney Cummings duó által jegyzett CBS-es komédiát. Anno a pilot alpári humora és a mérhetetlen inkorrektsége valamelyest taszító volt a számomra, de be kell, valljam az évad végére eléggé megszerettem a Kat Dennings – Beth Behr alakította pincérnőpárost. Sőt, talán még írok egy röpke kritikát is az évadról, no persze semmi mélyenszántót, ugyanis ez pont nem az a sorozat.

the-bridge-s2-premier

Az este igazi premierjét ezúttal a FOX szolgáltatja az FX-es The Bridge feldolgozással, melynek 1. évadjától nem igazán voltam elájulva. A pilot majdhogynem egy az egyben a dán-svéd eredeti átirata volt, de szerencsére a folytatásra némileg javult a helyzet, noha a készítők látványosan nem tudtak mit kezdeni az általuk behozott változásokkal. Ellenben a kissé túlhúzott 1. évados finálé remekül megágyazott a folytatásnak, ami a hírek szerint már egy egészen új történetet mesél el. Meglátjuk, mindenesetre az eddigi kritikák alapján érdemes bizakodni, még ha a nézettség döbbenetesen is elszállt. Sőt, egy ideje a mutatók beestek a lélektani 1M-s határ alá szóval, hacsak a Live+7 adatokkal nem remekel az évad, akkor ennek nagyon úgy fest befellegzett.

Aztán persze kitudja, anno a Reign láttán is jósoltam minden rosszat, de mégsem lett igazam. Olyannyira, hogy menetközben a CW bekérte a középkori környezetbe helyezett intrikáktól fűtött tini dráma folytatását. Legalább Kanyecc örülhet, neki ugyanis bejött a pilot. Kitudja, még a FEM3 jóvoltából talán jómagam is adok egy újabb esélyt a trendi szappannak.


free web stats